NBA

NBA, Γουέιντ: "Ο κόσμος θα ξεχάσει τον Τζόρνταν, όπως εμείς ξεχνάμε τον Αμπντούλ-Τζαμπάρ"

Ο Μάικλ Τζόρνταν
Ο Μάικλ Τζόρνταν Ⓒ 1996 BETH A. KEISER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντουέιν Γουέιντ προχώρησε σε μία ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, δηλώνοντας ότι όσο περνούν τα χρόνια κάποια στιγμή ο κόσμος θα ξεχάσει τον Μάικλ Τζόρνταν, όπως η δική του γενιά έχει ξεχάσει τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

Η συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών είναι ατέρμονη. Αυτό το ξέρει καλά ο Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος με μία τοποθέτησή του έβαλε τα πράγματα σε μία ενδιαφέρουσα βάση, αναφέροντας το εξής: Κάποια στιγμή ο κόσμος θα ξεχάσει τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Γουέιντ βέβαια δεν εννοεί ότι δεν θα θυμάται ο κόσμος τον Τζόρνταν, παρά ότι κάποια στιγμή σε βάθος χρόνου οι επόμενες γενιές θα σταματήσουν να εκτιμούν το μεγαλείο του "Air", αφού θα βγει κάποιος νέος παίκτης να τους εντυπωσιάσει. Και είχε και ξεκάθαρο παράδειγμα για αυτό.

"Ο καθένας πετάει κάποια ονόματα. Θα υπάρξουν κι άλλοι παίκτες στο μέλλον" δήλωσε αρχικά ο Γουέιντ, για να προσθέσει με νόημα: "Το παιχνίδι συνεχίζει να εξελίσσεται. Οπότε θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί Και αυτοί που θα παρακολουθούν θα είναι όλο και νεότεροι.

Όσο περνούν τα χρόνια και αλλάζουν οι γενιές, κάποια στιγμή θα ξεχάσουν τον Μάικλ Τζόρνταν. Όπως εμείς έχουμε ξεχάσει τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπαρ".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ