ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ

NBA, GM των Πέισερς για Χαλιμπάρτον: "Τον βλέπουμε ως τον επόμενο Ρέτζι Μίλερ"

Indiana Pacers' Tyrese Haliburton reacts during the first half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets at the Barclays Center, Sunday, Apr. 10, 2022, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Indiana Pacers' Tyrese Haliburton reacts during the first half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets at the Barclays Center, Sunday, Apr. 10, 2022, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) 2022 AP PHOTO/SETH WENIG

Οι Πέισερς θέλουν να χτίσουν μία ομάδα γύρω από τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, κάτι που επιβεβαίωσε και ο GM της ομάδας, Τσαντ Μπιουκάναν λέγοντας πως στην Ιντιάνα τον βλέπουν ως τον επόμενο Ρέτζι Μίλερ.

Ως τον επόμενο franchise player τους βλέπουν τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον οι Ιντιάνα Πέισερς. Ο 22χρονος γκαρντ πήγε μέσω ανταλλαγής στους Πέισερς και όπως επιβεβαίωσε ο GM της ομάδας, Τσαντ Μπιουκάναν οι άνθρωποι της ομάδας σκοπεύουν να τον κρατήσουν για καιρό και να χτίσουν την ομάδα γύρω του.

"Θα χτίσουμε την ομάδα γύρω του", είπε αρχικά που στη συνέχεια δεν δίστασε να τον παρομοιάσει με τον Ρέτζι Μίλερ. "Τον βλέπουμε ως τον επόμενο Ρέτζι Μίλερ, ελπίζουμε τουλάχιστον. Είχαμε ένα έργο τέχνης του Μίλερ ζωγραφισμένο σε κτίριο στην Ιντιανάπολις και νομίζω πως το όνειρό μας είναι μία μέρα ο Ταϊρίς να έχει το δικό του κάπου στο κέντρο της πόλης".

TAGS ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ