NBA

NBA, Γκρίζλις: Νέο πλήγμα, τραυματίστηκε και ο Μπέιν

NBA, Γκρίζλις: Νέο πλήγμα, τραυματίστηκε και ο Μπέιν
AP PHOTO/BRANDON DILL

Το ένα άσχημο νέο διαδέχεται το άλλο στους Γκρίζλις, οι οποίοι είδαν τον Ντέσμοντ Μπείν να παθαίνει διάστρεμμα στον αγώνα με τους Κλίπερς και να είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στην δράση.

Η φετινή σεζόν είναι καταστροφική για τους Γκρίζλις και δέχθηκε ακόμα ένα (ισχυρό) πλήγμα. Ο λόγος; Ο τραυματισμός τους Ντέσμοντ Μπείν στον αγώνα με τους Κλίπερς (ήττα με 128-119).

Ο σταρ του Μέμφις γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου - όταν πάτησε στο πόδι του Κουάι Λέοναρντ σε προσπάθειά του για λέι-απ - και αποχώρησε από το παρκέ, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για διάστρεμμα.

Ο τραυματισμός του Μπέιν έρχεται να προστεθεί σε μία απίστευτη κακοδαιμονία των Γκρίζλις, που έχουν ακόμα στο ιατρικό τους δελτίο τους Τζα Μοράντ (ώμος - εκτός για σεζόν), Στίβεν Άνταμς (γόνατο - εκτός για σεζόν), Μπράντον Κλαρκ (ρήξη αχίλλειου τένοντα - εκτός επ' αόριστον) και Μάρκους Σμαρτ (κάταγμα σε δάκτυλο του χεριού, εκτός για 6 εβδομάδες).

Ο Μπέιν βιώνει σεζόν καριέρας φέτος, έχοντας 24.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 38.2% στα τρίποντα σε 34.9 λεπτά συμμετοχής, με μία πιθανή απουσία του να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα για το Μέμφις, που με ρεκόρ 14-24 βρίσκεται στην 13η θέση της Δύσης.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ