NBA

NBA, Γκρίζλις: Χρυσάφι στον Μπέιν και συμφωνία για 5ετές συμβόλαιο αξίας 207 εκατ. δολαρίων

NBA, Γκρίζλις: Χρυσάφι στον Μπέιν και συμφωνία για 5ετές συμβόλαιο αξίας 207 εκατ. δολαρίων
AP FOTO/BRANDON DILL

Οι Γκρίζλις έδειξαν στον Ντέσμοντ Μπέιν πόσο πιστεύουν σε αυτόν και του πρόσφεραν πενταετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου έναντι 207 εκατ. δολαρίων, κρατώντας τον στο Μέμφις.

Οι Γκρίζλις ήθελαν να κρατήσουν πάση θυσία τον Ντέσμοντ Μπέιν στο ρόστερ τους. Το απέδειξαν αυτό περίτρανα, αφού σύμφωνα με το ESPN τα βρήκαν μαζί του για πενταετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου έναντι 207 εκατ. δολαρίων.

Με την παραμονή του Μπέιν το Μέμφις έχει δεμένους με πολυετή συμβόλαια τους τρεις σημαντικότερους παίκτες του, αφού τα προηγούμενα χρόνια οι "Αρκούδες" φρόντισαν να συμφωνήσουν ακόμα με τους Τζα Μοράντ και Τζάρεν Τζάκσον.

Την σεζόν 2022/23 Μπέιν είχε 21.5 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 40.8% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής, συνθέτοντας ένα εκρηκτικό δίδυμο με τον Μοράντ στις θέσεις των γκαρντ όταν συνυπήρχαν στο παρκέ.

Ο Μπείν έγινε ο δεύτερος παίκτης που επιλέχθηκε στο NBA Draft 2020 και συμφώνησε σε πρόωρη επέκταση συμβολαίου με την ομάδα του μετά τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον που λίγο νωρίτερα τα είχε βρει σε όλα με τους Πέισερς. Ο Μπέιν είχε επιλεχθεί στο Νο30 του NBA Draft 2020.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ