NBA

NBA, Πέισερς: Έδεσαν τον Χαλιμπάρτον με μάξιμουμ 5ετές συμβόλαιο αξίας 260 εκατ. δολαρίων

NBA, Πέισερς: Έδεσαν τον Χαλιμπάρτον με μάξιμουμ 5ετές συμβόλαιο αξίας 260 εκατ. δολαρίων
AP PHOTO/DOUG MCSCHOOLER

Σημαντική κίνηση για τους Πέισερς, που δεν έχασαν χρόνο και συμφώνησαν με τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον για πενταετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου για το μάξιμουμ των 260 εκατ. δολαρίων.

Οι Πέισερς βρήκαν στο πρόσωπο του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον τον σταρ που έψαχναν από την εποχή του Πολ Τζορτζ. Φρόντισαν λοιπόν να τον "δέσουν" για τα καλά, με το ESPN να αναφέρει ότι συμφώνησαν με τον ταλαντούχο γκαρντ για πενταετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου για το μάξιμουμ των 260 εκατ. δολαρίων!

Ο Χαλιμπάρτον αποκτήθηκε στην trade deadline της σεζόν 2021/22 μαζί με τον Μπάντι Χιλντ για χάρη του Ντομάντας Σαμπόνις από τους Κινγκς και εξελίχθηκε άμεσα στον ηγέτη της ομάδας και έναν από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ του NBA.

Την σεζόν 2022/23 ο νεαρός γκαρντ είχε 20.7 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 10.4 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 40% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Ο Χαλιμπάρτον έγινε ο πρώτος παίκτης που επιλέχθηκε στο NBA Draft 2020 που συμφώνησε για πρόωρη επέκταση συμβολαίου με την ομάδα του, με την λογική να αναφέρει ότι κάποια στιγμή θα ακολουθήσουν ο Άντονι Έντουαρντς των Γουλβς και ο ΛαΜέλο Μπολ των Χόρνετς. Για την ιστορία, ο Χαλιμπάρτον είχε επιλεγεί στο Νο12 του NBA Draft 2020.

TAGS NBA ΗΠΑ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ