NBA

NBA, Γκριν: "Οι Γουόριορς του '17 θα μπορούσαν να κερδίσουν τους Μπουλς του '98"

Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Οι παίκτες του ΝΒΑ απολαμβάνουν την offseason με διάφορους τρόπους, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να γυρίζει τον χρόνο πίσω βλέποντας τους τελικούς του 1998 και συγκρίνοντας τους Γουόριορς του 2017 με την θρυλική ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν, τους Μπουλς.

Οι τελικοί του ΝΒΑ το 1998 ανάμεσα στους Μπουλς και τους Γιούτα Τζαζ έμειναν στην ιστορία καθώς ο Μάικλ Τζόρνταν έδωσε τις τελευταίες του "παραστάσεις" φορώντας την φανέλα του Σικάγο. Η σειρά ολοκληρώθηκε στα έξι ματς (4-2) με τους Μπουλς να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα.

Αυτή τη σειρά των τελικών είδε ξανά ο Ντρέιμοντ Γκριν που συνεχίζει τις διακοπές του παράλληλα με τη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ με τους Γουόριορς. Ο Γκριν μάλιστα δεν δίστασε να κάνει και συγκρίσεις.

Μπήκε στη διαδικασία μέσω Twitter να συγκρίνει τους Μπουλς τους '98 με την υπέρ-ομάδα που είχαν οι Γουόριορς το 2017 φτάνοντας μέχρι και το πρωτάθλημα.

"Βλέπω τους τελικούς του '98 ανάμεσα στους Μπουλς και τους Τζαζ. Δεν μπορώ να μην πω πως η δική μας ομάδα του 2017 θα είχε κερδίσει αυτούς τους Μπουλς για ένα ματς και αυτούς τους Τζαζ για 40 πόντους αν έπαιζαν απέναντί τους. Γι αυτό είναι χαζό να συγκρίνεις εποχές".

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ