NBA

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Μίντλετον δεν ανησυχεί από τις δηλώσεις του "Greek Freak" περί πιθανής αποχώρησης

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον
Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον Ⓒ 2021 AARON GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κρις Μίντλετον θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μία φορά ότι τόσο αυτός όσο και οι Μπακς δεν επηρεάζονται από τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι ίσως αποχωρήσει, αναφέροντας ότι ο "Greek Freak" τα λέει όλα αυτά απλώς για να δημιουργήσει κίνητρο σε όλους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αναστατώσει... όλο το NBA λόγω των δηλώσεών του πως αν οι Μπακς δεν στοχεύουν στον τίτλο θα αποχωρήσει το 2025. Σχεδόν όλες οι ομάδες κοιτούν προς το μέρος του. Ο Κρις Μίντλετον ωστόσο δεν ανησυχεί.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στο ESPN ο σταρ των Μπακς, τονίζοντας ότι κανείς στο Μιλγουόκι δεν έχει επηρεαστεί από όλη αυτή την παραφιλολογία. "Νομίζω ότι πρόκειται απλώς για business έτσι κι αλλιώς. Δεν με επηρεάζει προσωπικά και δεν νομίζω ότι επηρεάζει την ομάδα. Είναι κάτι που (σ.σ ο Γιάννης) λέει κάθε φορά που συζητάει για την πρόωρη επέκταση συμβολαίου του" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίντλετον, για να προσθέσει:

"Πάντα τον θέλουμε μαζί μας, αυτό το ξέρουν όλοι. Θέλουμε να μείνει μαζί μας επειδή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της ομάδας. Όταν λέει κάτι τέτοιο, απλώς θέλει να δώσει κίνητρο στην ομάδα, στον οργανισμό, ώστε να συνεχίσει να μας βάζει σε θέση να διεκδικούμε το πρωτάθλημα.

Θέλει απλώς να ασκήσει πίεση σε όλους. Αυτός είναι. Νομίζω ότι βάζει περισσότερη πίεση στον εαυτό του ώστε να είναι σπουδαίος κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει λοιπόν έξτρα πίεση στην ομάδα όταν το λέει αυτό, ούτε σε εμένα".

Κλείνοντας, ο Μίντλετον ξεκαθάρισε ότι παρά το γεγονός ότι αυτός, ο Μπρουκ Λόπεζ και ο Τζρου Χόλιντεϊ έχουν "πατήσει" τα 30 του χρόνια, το Μιλγουόκι θα παραμείνει ανταγωνιστικό για χρόνια: "Μεγαλώνω εγώ, το ίδιο και ο Λόπεζ με τον Χόλιντεϊ, αλλά έχουμε μερικά χρόνια ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο. Ξέρω ότι ο Χόλιντεϊ έχει ακόμα βενζίνη στο ντεπόζιτο παρά την ηλικία του. Είναι σαν τον Λόπεζ, ο οποίος ελπίζω να είναι ενθουσιασμένος που επιστρέφει με νέο συμβόλαιο.

Μακάρι να μπορούσα να πω ότι έχουμε μία ομάδα που θα μπορεί να διεκδικεί πρωταθλήματα μέχρι να φτάσουμε 40 χρονών. Νομίζω όμως ότι γενικά έχουμε αρκετά καλά χρόνια μπροστά μας να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να είμαστε διεκδικητές του τίτλου".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ