ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η στιγμή που ο Χάρελ πήρε την μπάλα και αρχίζει να βρίζει τον "Greek Freak"

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η στιγμή που ο Χάρελ πήρε την μπάλα και αρχίζει να βρίζει τον "Greek Freak"
PRINTSCREEN

Δείτε το VIDEO με την στιγμή που ο Μόντρεζλ Χάρελ διέκοψε στην ρουτίνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το ματς των Μπακς με τους Σίξερς παίρνοντας την μπάλα και αρχίζοντας στην συνέχεια να τον βρίζει.

Είναι το θέμα της βραδιάς. Το περιστατικό ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Μόντρεζλ Χάρελ, όπου ο σέντερ των Σίξερς πήρε την μπάλα με την οποία εκτελούσε βολές ο "Greek Freak" και άρχισε να τον βρίζει, απειλώντας στην συνέχεια και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, όπως και η αντίδραση του "Greek Freak" να ρίξει μία σκάλα στο παρκέ. Πλέον, κυκλοφόρησε και το VIDEO που δείχνει πώς ξεκίνησαν όλα.

Στο VIDEO λοιπόν, εμφανίζεται ο Γιάννης να εκτελεί μία βολή, όταν ξαφνικά μπαίνει στο πλάνο ο Χάρελ, παίρνει την μπάλα και πηγαίνει στην γωνία, βρίζοντας τον σταρ των Μπακς και φωνάζοντας "εδώ δεν είναι το γαμ...νο το Μιλγουόκι, φύγε"!

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης δήλωσε ότι αισθάνθηκε ασέβεια από πλευράς του Χάρελ, συμπληρώνοντας πάντως ότι δεν έχει σκοπό να πλακωθεί με κανέναν, αφού έχει παιδιά.

Δείτε το VIDEO με τον Χάρελ να παίρνει την μπάλα και να διακόπτει την προπόνηση του Γιάννη:

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ