NBA FINALS 2022

NBA Finals, Ντρέιμοντ Γκριν: "Έπαιξα σκ@τ@"

Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Κυνικά ειλικρινής ο Ντρέιμοντ Γκριν μετά την ήττα των Γουόριορς από τους Σέλτικς στο Game 3 των NBA Finals 2022, δήλωσε έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε ότι έπαιξε σκ@τ@, ενώ πρόσθεσε ότι ήταν soft.

Οι Γουόριορς γνώρισαν την ήττα από τους Σέλτικς στο Game 3 των NBA Finals (116-100) και είναι πίσω με 2-1 στην σειρά. Ο Ντρέιμοντ Γκριν έπαιξε άσχημα, μένοντας στους 2 πόντους με 1/4 σουτ, ενώ αποβλήθηκε με 6 φάουλ. Βασικά, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έπαιξε απλώς άσχημα.

"Έπαιξα σκ@τ@" δήλωσε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε μετά τον αγώνα σχετικά με την απόδοσή του, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Δεν βρήκα ποτέ ρυθμό και στις δύο πλευρές του παρκέ. Δεν έδωσα αρκετή ώθηση. Πρέπει να βρίσκω ρυθμό πιο γρήγορα".

Κλείνοντας μάλσιτα το θέμα, ο Γκριν ήταν ακόμα πιο αυστηρός με τον εαυτό του, λέγοντας: "Ήμουν soft. Αυτό είναι το πιο απογοητευτικό για εμένα, αλλά και την ομάδα. Νομίζω ότι πρέπει να προσεγγίσω το παιχνίδι διαφορετικά. Δεν υπάρχουν πολλές προσαρμογές στους NBA Finals. Ξέρουμε τι κάνουν και ξέρουν τι κάνουμε. Οι Σέλτικς έπαιξαν με περισσότερη ενέργεια και πρέπει να κάνουμε το ίδιο στο Game 4".

TAGS NBA FINALS 2022 NBA NBA FINALS ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ