NBA FINALS

NBA Finals, Μπακς - Σανς: Οι φοβερές άμυνες του Χόλιντεϊ και η ασίστ στο τρίποντο του Πόρτις

NBA Finals, Μπακς - Σανς: Οι φοβερές άμυνες του Χόλιντεϊ και η ασίστ στο τρίποντο του Πόρτις

Ο Τζρου Χόλιντεϊ έβγαλε καταπληκτικές άμυνες στο πρώτο δωδεκάλεπτο με τους Σανς, ενώ έδωσε και την ασίστ για το τρίποντο του Μπόμπι Πόρτις, σηκώνοντας στον... αέρα το Fiserv Forum.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ έβγαλε ορισμένες καταπληκτικές άμυνες στο πρώτο δωδεκάλεπτο του έκτου τελικού των Μιλγουόκι Μπακς με τους Φοίνιξ Σανς, ενώ έδωσε και την ασίστ για το τρίποντο του Μπόμπι Πόρτις, σηκώνοντας στον... αέρα το Fiserv Forum.

Game Night για τη μεγάλη βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ