NBA FINALS

NBA Finals, Μπακς - Σανς: Ο Αντετοκούνμπο ζήτησε αλλαγή έπειτα από τρία λεπτά αγώνα για να πάρει ανάσες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον πάγκο των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον πάγκο των Μπακς PRINTSCREEN

Ο γρήγορος ρυθμός με τον οποίο ξεκίνησε το Game 3 των NBA Finals ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς κατέβαλλε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έπειτα από τρία λεπτά αγώνα ζήτησε αλλαγή για να πάρει ανάσες, επιστρέφοντας λίγο αργότερα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν συνηθίζει να ζητάει αλλαγή. Το έκανε ωστόσο έπειτα από μόλις 3 λεπτά αγώνα στο Game 3 των ΝΒΑ Finals ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς (νίκη των πρώτων με 120-100).

Το γρήγορο τέμπο στο ξεκίνημα του αγώνα φαίνεται ότι κούρασε τον Γιάννη - που ακόμα ψάχνει να βρει ρυθμό έπειτα από τον τραυματισμό του στο γόνατο - με αποτέλεσμα να ζητήσει αλλαγή στο ξεκίνημα του αγώνα για να πάρει ανάσες. Λίγο αργότερα πάντως επέστρεψε κανονικά στο παιχνίδι.

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ