NBA FINALS

NBA Finals, Μόντι Γουίλιαμς: "Προσπαθώ να σέβομαι τους πάντες"

Ο προπονητής των Σανς, Μόντι Γουίλιαμς
Ο προπονητής των Σανς, Μόντι Γουίλιαμς Ⓒ 2021 PAUL SANCYA/ ASSOCIATED PRESS

Σίγουρος ότι η ομάδα του θα αντιδράσει στο Game 4 των NBA Finals δήλωσε ο Μόντι Γουίλιαμς, που έδειξε μάλλον μετανιωμένος για τα σχόλιά του για τη διαιτησία του τρίτου αγώνα της σειράς.

Πριν από δύο ημέρες γκρίνιαξε για το γεγονός ότι οι Σανς εκτέλεσαν 16 βολές και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 17. Σήμερα (13/7), ο Μόντι Γουίλιαμς έδειξε μάλλον μετανιωμένος για όσα είπε μετά από το Game 3 των NBA Finals, καθώς είπε ότι σέβεται τους πάντες.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο προπονητής των Φοίνιξ Σανς υποστήριξε ότι πρέπει να προετοιμάσει ακόμη καλύτερα την ομάδα του, εξήγησε ότι οι παίκτες του θα κάνουν αυτό που πρέπει και ελπίζει ότι θα γυρίσει στην Αριζόνα για matchball τίτλου και όχι με το σκορ στο 2-2.

Αναλυτικά οσα είπε ο Μόντι Γουίλιαμς:

"Οι παίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Το μήνυμά μου ήταν ξεκάθαρο. Οι παίκτες πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Το πως προετοιμαστήκαμε για τον προηγούμενο αγώνα μου έδειξε ότι έπρεπε να κάνω περισσότερα. Τους έβλεπα και αισθανόμουν ότι όλοι έπρεπε να προετοιμαστούμε καλύτερα από εδώ και πέρα.

Ο Πόποβιτς μου έμαθε να είμαι ο εαυτός μου. Οι παίκτες θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν, δεν είμαι σίγουρος αν σχόλια μπορούν να βοηθήσουν, όσο θεωρεί ο κόσμος. Προσπαθώ να σέβομαι τους πάντες, δεν το έκανα επίτηδες προχθές, αν βοηθήσει αυτό θα είναι ευπρόσδεκτο. Είπα απλά κάποια γεγονότα".

Το SPORT24 στους NBA Finals:

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ