ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

NBA Finals, Μιλγουόκι Μπακς: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγούδησε στα αποδυτήρια των Μπακς "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό"

NBA Finals, Μιλγουόκι Μπακς: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγούδησε στα αποδυτήρια των Μπακς "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό"
PRINTSCREEN/TWITTER MILWAUKEE BUCKS

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρουσίασαν την ταινία για το Game 6 των NBA Finals, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ρόλο πρωταγωνιστή και μάλιστα κάποια στιγμή τραγούδησε στα αποδυτήρια το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό".

Η κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ μετά από πενήντα (50) χρόνια δεν θα μπορούσε παρά να γιορταστεί με έξαλλο τρόπο στο Μιλγουόκι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, έβαλε (και) την 50άρα στο Game 6 και οδήγησε τα "Ελάφια" στην κορυφή του ΝΒΑ, για πρώτη φορά μετά το 1971.

Οι μέρες έχουν περάσει, οι Μιλγουόκι Μπακς δεν σταματούν όμως να υπενθυμίζουν σε όλους τις μαγικές στιγμές που έζησαν πριν από μια βδομάδα. Αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας την ταινία - αφιέρωμα που δημιούργησαν για το Game 6, όσα προηγήθηκαν -αλλά πολύ περισσότερο- και όσα ακολούθησαν.

Μία ταινία διάρκειας 72 λεπτών βγήκε στον "αέρα" με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει την τιμητική του. Κάποια στιγμή μάλιστα "συνελήφθη" να τραγουδά το σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού, το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό", μαζί με τον ατζέντη του Γιώργο Πάνου.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση των Μπακς τόσο η ΚΑΕ Ολυμπιακός όσο και η ΠΑΕ έκαναν repost το σχετικό video. Δείτε χαρακτηριστικά:

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ