NBA FINALS

NBA Finals, Κρις Πολ: "Πρέπει να έχεις κοντή μνήμη είτε κερδίζεις με 20, είτε χάνεις με 20"

Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς
Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς Ⓒ 2021 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κρις Πολ απέφυγε να μιλήσει για το πρόβλημά του στο χέρι, στάθηκε στη σημασία της έδρας και εξήγησε πως θα βρει τρόπο για να ανακάμψει από την άσχημη εμφάνιση που έκανε στον τέταρτο αγώνα της σειράς των NBA Finals.

Μετά από μια κακή εμφάνιση στο Game 4 των NBA Finals, ο Κρις Πολ μόνο προβληματισμένος δεν ήταν το πρωί της Παρασκευής (16/7) στη media session εν όψει του πέμπτου αγώνα της σειράς των τελικών.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο πλέι μέικερ των Σανς εξήγησε ότι δεν σκέφτεται ποτέ το προηγούμενο ματς, απέφυγε να μιλήσει για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό στο χέρι και αποθέωσε τον Ντέβιν Μπούκερ για την πνευματική του ετοιμότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρις Πολ:

"Είμαι καλά, είμαι καλά. Συγκεντρώνομαι σε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Έκανα πολλά λάθη στο παρελθόν, ακόμη κι αν είναι ανωμαλία για το παιχνίδι μου, συμβαίνει. Δεν πρέπει να κάνω λάθη που δίνουν καλάθια στον αντίπαλο. Θα βρω την λύση.

Καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε, καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνει ο αντίπαλος. Τώρα είμαστε στο γήπεδό μας και θα έχουμε τον κόσμο μας. Είμαστε στους NBA Finals, οπότε πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας αύριο βράδυ. Πρέπει να κάνουμε όσα κάνουμε πάντα, προπόνηση, αποθεραπεία, βίντεο. Δεν θα υπάρχουν πολλές προσαρμογές, πρέπει να κάνουμε αυτά που κάνουμε όλη τη χρονιά.

Παρακολουθώ όσα γίνονται με την πανδημία, γιατί οι γονείς μου ταξίδεψαν στο Μιλγουόκι. Το Λος Άντζελες έβγαλε νέα μέτρα, παρακολουθώ όπως όλοι σας. Μπορούμε να ελέγξουμε όσα μπορούμε να ελέγξουμε, υπάρχει ανησυχία. Οι περιορισμοί για εμάς δεν έχουν αλλάξει, τους έχουμε σε όλη τη σεζόν.

Ο Μπούκερ παίζει όλη τη χρονιά με το ίδιο σκεπτικό. Δεν είδατε πολλούς αγώνες μας σε εθνικό επίπεδο, είναι προετοιμασμένος γι' αυτές τις στιγμές πολύ καιρό πρξν γίνει επαγγελματίας. Εγώ μιλάω με αρκετούς καθημερινά, με τον ΛεΜπρόν με τον Καρμέλο, με τον Γουέιντ, κάνω όσα κάνουν οι φίλοι μεταξύ τους.

Σε αυτή τη Λίγκα πρέπει να έχεις κοντή μνήμη είτε κερδίζεις με 20 είτε χάνεις με 20. Πάντα αυτός ήταν ο τρόπος σκέψης μου. Έχανα στα playoffs με τους Κλίπερς και συνέχιζα να δουλεύω. Αυτή τη στιγμή είμαι ενθουσιασμένος, δεν με ενδιαφέρει η κούραση".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ