NBA FINALS

NBA Finals, Κρις Πολ: "Ο Σακίλ Ο' Νιλ δεν έτρεχε όπως ο Αντετοκούνμπο, πρέπει να τον φρενάρουμε"

Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς
Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς 2021 ROSS D. FRANKLIN/ ASSOCIATED PRESS

Με σεβασμό μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Κρις Πολ, που εξήγησε ότι "το μπάσκετ δεν είναι τένις" εν όψει του Game 4 των NBA Finals.

Είναι ο παίκτης των Σανς που θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα. Είναι ο πιο έμπειρος της ομάδας και μάλλον ο πιο έτοιμος γι' αυτή την πρόκληση. Ο Κρις Πολ μίλησε για όσα έγιναν στο Game 3 των NBA Finals και εξήγησε πως το μπάσκετ δεν είναι τένις, καθώς χρειάζεται ομαδική δουλειά για την επίτευξη κάθε στόχου.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ ρωτήθηκε για τις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στον Σακίλ Ο' Νιλ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξήγησε πως ο Σακ δεν έτρεχε το παρκέ όπως ο Greek Freak, για τον οποίο μίλησε με σεβασμό. "Είναι δύο φορές MVP, πρέπει να τον φρενάρουμε" ήταν το σχόλιό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρις Πολ:

"Έπαιξα για τον Μόντι Γουίλιαμς και στο παρελθόν, ξέρω τις αρχές και το σκεπτικό του. Είναι όλα θέμα σεβασμού. Κάθε προπονητής είναι διαφορετικός, ήμουν παιδί που είχε προπονητή τον πατέρα του. Είχα πολλούς διαφορετικούς στη ζωή και στην καριέρα μου, χαίρομαι γιατί είχα πολλούς καλούς. Έχω περάσει πολύ χρόνο με τους προπονητές μου, είμαι πλέι μέικερ άλλωστε.

Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε έναν τοίχο για τον Αντετοκούνμπο, έρχεται με ορμή σε κάθε φάση. Ο κόουτς λέει ότι πρέπει να μπαίνουμε μπροστά του, όμως έχει καλούς παίκτες γύρω του, τον Μίντλετον, τον Λόπεζ, τον Χόλιντεϊ. Πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Μιλάμε για έναν τύπο που πήρε δύο MVP, καρφώνει τους πάντες, πρέπει να βρούμε τρόπο για να τον φρενάρουμε. Για εμάς, το να τον φρενάρουμε, σημαίνει ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα και δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά του. Με νοιάζει να πάρουμε τη νίκη. Τον συγκρίνουν με τον Σακ, αλλά ο Σακ δεν έβγαινε στον αιφνιδιασμό όπως εκείνος. Δεν ξέρω, εμείς προσπαθούμε να τον περιορίσουμε, όπως και τους συμπαίκτες του.

Ο Έιτον βοηθάει στα σκριν, στις λεπτομέρειες. Έχω παίξει με τον Τάισον Τσάντλερ και με τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν. Ο Έιτον καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει και το κάνει κάθε βράδυ. Κάποια πράγματα δεν υπάρχουν στατιστικά για να τα καταγράψουν. Δεν παίζουμε τένις, πρέπει όλοι στην ομάδα να πληγωθούμε από την προηγούμενη ήττα. Αν μου δείξετε κάποιον που δεν υποφέρει από την ήττα, θα σας πω ότι είναι λούζερ. Αύριο βράδυ θα είμαστε όλοι έτοιμοι για να παλέψουμε".

Το SPORT24 στους NBA Finals:

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ