NBA FINALS 2022

NBA Finals: Κερ και Ουντόκα φόρεσαν μπλουζάκια κατά της οπλοκατοχής

NBA Finals: Κερ και Ουντόκα φόρεσαν μπλουζάκια κατά της οπλοκατοχής

Παίκτες και προπονητές του ΝΒΑ συνεχίζουν να περνούν τα μηνύματά τους μέσω του μπάσκετ, με τους Στιβ Κερ και Ίμε Ουντόκα να φορούν μπλουζάκια κατά της οπλοκατοχής πριν και μετά του Game 2 ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Σέλτικς.

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να βιώνουν δύσκολες καταστάσεις με τα μακελειά και τους θανάτους άμαχων ανθρώπων. Στο ΝΒΑ περνούν μέσω του μπάσκετ τα δικά τους μηνύματα με τους προπονητές και τους παίκτες κύριους εκφραστές. Πιο πρόσφατο παράδειγμα ο Στιβ Κερ και ο Ίμε Ουντόκα που εμφανίστηκαν με μπλουζάκια κατά της οπλοκατοχής πριν και μετά από το Game 2 ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Σέλτικς.

Συγκεκριμένα ο προπονητής των Γουόριορς φόρεσε μπλουζάκι "End Gun Violence" στη συνέντευξη Τύπου μετά από το Game 2 ενώ ο προπονητής των Σέλτικς είχε φορέσει το αντίστοιχο μπλουζάκι πριν από το παιχνίδι.

Ο Ίμε Ουντόκα με μπλουζάκι "End Gun Violence" πριν από το  Game 2
Ο Ίμε Ουντόκα με μπλουζάκι "End Gun Violence" πριν από το  Game 2

Προ ολίγων ημερών και ο θρυλικός προπονητής των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς είχε ξεσπάσει κατά των πολιτικών και της οπλοκατοχής σε ομιλία του στο Σαν Αντόνιο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σέλτικς περνούν τα μηνύματά τους με αυτόν τον τρόπο, καθώς στην προπόνησή τους πριν από το δεύτερο ματς των τελικών εμφανίστηκαν με μπλουζάκι με QR Code για την Μπρίτνι Γκράινερ.

TAGS NBA FINALS 2022 NBA NBA FINALS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ