NBA FINALS

NBA Finals: Κανονικά στο Game 5 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Κρις Μίντλετον και Γιάννης Αντετοκούνμπο σε φάση από το Game 4 των NBA Finals 2021 ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς
Κρις Μίντλετον και Γιάννης Αντετοκούνμπο σε φάση από το Game 4 των NBA Finals 2021 ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς 2021 AP PHOTO/AARON GASH

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μπήκε στο πρωτόκολλο ασφάλειας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι όμως διαθέσιμος για το Game 5 των NBA Finals με τους Σανς στο Φοίνιξ.

Λίγη ώρα μετά από την είδηση πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μπήκε στο πρωτόκολλο ασφάλειας του ΝΒΑ για τον κορονοϊό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε κανονικά για την ρουτίνα και το ζέσταμά του εν όψει του Game 5 των NBA Finals.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο Greek Freak δεν βρέθηκε σε κίνδυνο (σε επαφή με κρούσμα) και θα παίξει κανονικά απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, με τη σειρά στο 2-2 και τους Μιλγουόκι Μπακς να στοχεύουν στο μπρέικ που θα τους βάλει ένα βήμα μακριά από το πρωτάθλημα.

Υπήρξε ανησυχία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς βρίσκεται συνεχώς μαζί με τον Θανάση, ωστόσο δεν προέκυψε πρόβλημα.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ