NBA FINALS

NBA Finals: Η Αντέλ έβλεπε τον Γιάννη να καρφώνει και δεν το πίστευε

Η Αντέλ διακρίνεται κάτω αριστερά στη φωτογραφία του καρφώματος του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Η Αντέλ διακρίνεται κάτω αριστερά στη φωτογραφία του καρφώματος του Γιάννη Αντετοκούνμπο 2021 © ROSS D. FRANKLIN / AP PHOTO

Η Αντέλ παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των Σανς με τους Μπακς και ήταν από εκείνα τα ζευγάρια μάτια που είδαν το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από πολύ κοντά.

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το οποίο σφραγίστηκε ο εκτός έδρας θρίαμβος των Μπακς επί των Σανς στον πέμπτο αγώνα των NBA Finals έχει γίνει viral.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν ήταν ο μοναδικός celebrity που είδε από την πρώτη σειρά των καθισμάτων την εντυπωσιακή φάση ύστερα από το καθοριστικό κλέψιμο και την alley oop πάσα του Τζριου Χολιντέι.

Ακόμη μία δημοφιλής φιγούρα παρακολούθησε τον αγώνα από τις πιο "καλές" θέσεις του γηπέδου και δεν ήταν άλλη από την τραγουδίστρια Αντέλ.

Η βραβευμένη καλλιτέχνιδα από τη Μεγάλη Βρετανία καθόταν ακριβώς πίσω από την μπασκέτα που ο "Greek Freak" απογειώθηκε προτού καρφώσει την μπάλα στα καλάθι, κερδίζοντας μάλιστα το φάουλ. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι η κατάληξη δεν άρεσε καθόλου στην 33χρονη Λονδρέζα ερμηνεύτρια, η οποία ήταν εμφανώς απογοητευμένη από την τροπή που έλαβε η αναμέτρηση στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ούτως ή άλλως, κατά διαστήματα η Αντέλ εξέφραζε με διάφορους τρόπους την υποστήριξή της προς τους Σανς. Είτε κουνώντας πορτοκαλί μαντήλια είτε χειροκροτώντας είτε ακόμα και ζητωκραυγάζοντας για την ομάδα από την Αριζόνα.

Απολαύστε το κάρφωμα του Γιάννη

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

Ο Χάρης Σταύρου από την Αριζόνα και οι Σπύρος Καβαλιεράτος - Στέφανος Μακρής από τα γραφεία του SPORT24 σχολίασαν LIVE την τρίτη διαδοχική επικράτηση των Μπακς επί των Σανς, η οποία που τους φέρνει ένα βήμα από το πρωτάθλημα!

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ