NBA FINALS 2022

NBA Finals, Γουόριορς - Ντρέιμοντ Γκριν: "Δεν υπάρχει λόγος για πανικό"

Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ήταν ψύχραιμος μετά την ήττα των Γουόριορς στο Game 1 των NBA Finals από τους Σέλτικς, λέγοντας ότι το Γκόλντεν Στέιτ θα είναι μία χαρά και δεν υπάρχει λόγος για τον κόσμο να πανικοβληθεί.

Οι Γουόριορς βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού είδαν τους Σέλτικς να κάνουν το μπρέικ στο Game 1 των NBA Finals 2022 στο Γκόλντεν Στέιτ. Ο Ντρέιμοντ Γκριν ωστόσο πρότεινε.. υπομονή.

"Όλα καλά" υποστήριξε στην αρχή ο φόργουορντ/σέντερ των Γουόριορς, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Όταν έχει την ευκαρία να κάνεις κάτι διαφορετικά, τότε το κάνεις διαφορετικά και δέχεται την πρόκληση που υπάρχει μπροστά σου.

Εμείς πάντα αποδεχόμαστε τις προκλήσεις που εμφανίζονται. Αυτή η νέα πρόκληση που έχουμε μπροστά μας δεν διαφέρει. Δεν έχει ταραχτεί η αυτοπεποίθησή μας".

Ο Στεφ Κάρι από την πλευρά του έδειξε και αυτός ψύχραιμος: "Δεν είναι ιδανικό. Πιστεύω σε αυτό που είμαστε και πώς αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες, όπως κάναμε όλη την σεζόν. Θα μάθουμε πολλά λοιπόν από όσα έγιναν στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, οπου φάνηκε να μην μπορούν οι Σέλτικς να αστοχήσουν. Όταν μία ομάδα βρίσκει μομέντουμ, τότε είναι δύσκολο να την σταματήσεις".

Παρακολουθείστε στην Game Night από την Θεσσαλονίκη, όπου ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Σπύρο Καβαλιεράτο, Χάρη Σταύρου, Αλέξανδρο Τρίγκα και 30 αναγνώστες του SPORT24 παρακολούθησαν τον πρώτο τελικό του NBA μεταξύ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και των Μπόστον Σέλτικς.

TAGS NBA FINALS 2022 NBA ΗΠΑ NBA FINALS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ