NBA FINALS 2022

NBA Finals, Γκριν: "Δεν ενθουσιάστηκα που ήμουν στον πάγκο στην 4η περίοδο, αλλά αυτό αποφάσισε ο προπονητής και το δέχτηκα"

Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ASSOCIATED PRESS

Ειλικρινής ο Ντρέιμοντ Γκριν, δήλωσε μετά την νίκη των Γουόριορς στο Game 4 επί των Σέλτικς ότι δεν χάρηκε που πέρασε μεγάλο μέρος της τέταρτης περιόδου στον πάγκο, ωστόσο δέχθηκε την απόφαση του Στιβ Κερ και έμεινε συγκεντρωμένος ώστε να βοηθήσει την ομάδα του όταν τον χρειάστηκε.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν λέει πάντα αυτό που σκέφτεται. Αυτό έκανε και μετά το "μπρέικ" των Γουόριορς στην έδρα των Σέλτικς στο Game 4 των NBA Finals (97-107), με το οποίο το Γκόλντεν Στέιτ ισοφάρισε σε 2-2 την σειρά.

Ο έμπειρος φόργουορντ πέρασε μεγάλο μέρος στον πάγκο στην 4η περίοδο, όταν οι Γουόριορς έφεραν τούμπα το παιχνίδι, πριν επιστρέψει στο τελευταίο τετράλεπτο δίνοντας λύσεις σε κρίσιμα σημεία, αφού έβγαλε την ασίστ στον Στεφ Κάρι για το 94-100, αλλά και την ασίστ στον Κεβόν Λούνι για το 97-102. Μετά τον αγώνα λοιπόν ρωτήθηκε για το διάστημα που έμεινε στον πάγκο και παραδέχθηκε ότι... δεν του άρεσε.

"Σίγουρα δεν ενθουσιάστηκα που πέρασα στον πάγκο με 7 λεπτά να μένουν για το φινάλε της 4ης περιόδου σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε" ανέφερε αρχικά ο Γκριν, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Δεν θα κάτσω να πω ότι ενθουσιάστηκα. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός".

Κλείνοντας ωστόσο, ο Γκριν ξεκαθάρισε ότι αποδέχθηκε την απόφαση του Στιβ Κερ και προσπάθησε να μείνει συγκεντρωμένος ώστε να βοηθήσει την ομάδα του όταν επέστρεψε στο παρκέ: "Αυτό αποφάσισε ο κόουτς και το δέχθηκα. Έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι ώστε όποτε επέστρεφα να βοηθούσα την ομάδα. Αυτό έκανα".

Για την ιστορία, ο Γκριν τελείωσε τον αγώνα με 2 πόντους με 1/7 σουτ (0/2 τρίποντα), 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA FINALS 2022 NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA FINALS ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ