NBA FINALS

NBA Finals, Γιόκιτς: Η διαφήμιση της Taco Bell που έπαιζε όταν επιλέχθηκε στο Νο41 του Draft του 2014

NBA Finals, Γιόκιτς: Η διαφήμιση της Taco Bell που έπαιζε όταν επιλέχθηκε στο Νο41 του Draft του 2014
PRINTSCREEN

Θυμηθείτε την διαφήμιση που έδειχνε το NBA TV όταν ο Νίκολα Γιόκιτς επιλέχθηκε στο Νο41 του NBA Draft 2014, όταν κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο Σέρβος θα έφτανε κάποια στιγμή να αναδειχθεί MVP των NBA Finals.

Η ιστορία σε κάποιους είναι γνωστή. Σε άλλους όχι. Έχει όμως σίγουρα το δικό της ενδιαφέρον: Ο Νίκολα Γιόκιτς, ο MVP των NBA Finals, το χαμηλότερο draft pick που τα κατάφερε (Νο41) στην ιστορία της λίγκας θεωρείτο τόσο... ασήμαντος το 2014, που - όταν επιλέχθηκε στο NBA Draft - το NBA TV έδειχνε διαφημίσεις!

Σε ένα NBA Draft που τα βλέμματα όλων ήταν πάνω στον Άντριου Γουίγκινς, σε μία περίοδο που τα Pick του δεύτερου γύρου μοιάζουν κάποιες φορές διαδικαστικά, οι Νάγκετς επέλεξαν τον Γιόκιτς στο Νο41 και στην μετάδοση έδειχνε διαφήμιση για το (τότε) καινούριο μπουρίτο της Taco Bell!

Κάπως έτσι, όταν κάποιος παρακολουθούσε το NBA Draft, έβλεπε στο κάτω μέρος της οθόνης ότι το Ντένβερ επέλεξε έναν άγνωστο Σέρβο με το όνομα Νίκολα Γιόκιτς και στο πάνω μέρος της οθόνης το πώς φτιάχνεται ένα μπουρίτο.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA FINALS NBA ΗΠΑ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ