NBA

NBA Finals: Για τρίτη φορά οι δύο μονομάχοι έχουν μόλις από έναν All-Star παίκτη στα ρόστερ τους

NBA Finals: Για τρίτη φορά οι δύο μονομάχοι έχουν μόλις από έναν All-Star παίκτη στα ρόστερ τους
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Νίκολα Γιόκιτς και Μπαμ Αντεμπάγιο είναι οι μόνοι παίκτες των Νάγκετς και των Χιτ που βρέθηκαν στο All Star Game 2023 στο Σολτ Λέικ Σίτι. Άλλες δύο φορές στο παρελθόν έχει συμβεί αυτό με τις ομάδες που συμμετέχουν στους τελικούς του NBA.

Οι Ντένβερ Νάγκετς και οι Μαϊάμι Χιτ, ένα αν μη τι άλλο αναπάντεχο ζευγάρι, είναι οι δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες στους NBA Finals 2023. Ως εκ τούτου, για μόλις τρίτη φορά στα χρονικά του NBA, οι δύο μονομάχοι του τίτλου διαθέτουν στα ρόστερ τους από έναν και μόνο All-Star παίκτη. Ο λόγος για τον Νίκολα Γιόκιτς από τη μία και τον Μπαμ Αντεμπάγιο από την άλλη, αφού ο Τζίμι Μπάτλερ έπαιζε πιο...σβηστά στη διάρκεια της regular season και δεν βρήκε μια θέση στο All Star Game 2023 στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Οι δύο προηγούμενες φορές που είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο ήταν το 1998, όταν οι Μπουλς του All-Star Μάικλ Τζόρνταν είχε αντιμετωπίσει τους Γιούτα Τζαζ του Καρλ Μαλόουν και το 2003, όταν οι Σπερς είχαν παίξει με τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς και οι δυο All-Star παίκτες ήταν οι Τιμ Ντάνκαν και Τζέισον Κιντ αντίστοιχα.

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ