NBA FINALS

NBA Finals, αποστολή στο Μιλγουόκι: Αμερικανοί με φανέλες της Εθνικής Ελλάδας για χάρη του Αντετοκούνμπο

Οικογένεια Αμερικανών, οι γιοι οπαδοί του Αντετοκούνμπο, ο μπαμπάς οπαδός των Σανς
Οικογένεια Αμερικανών, οι γιοι οπαδοί του Αντετοκούνμπο, ο μπαμπάς οπαδός των Σανς 24MEDIA

Με φανέλες της Εθνικής Ελλάδας εμφανίστηκε μια οικογένεια Αμερικανών στο Fiserv Forum, για το Game 3 των NBA Finals. Μια εβδομάδα διακοπών στην Αθήνα, ήταν αρκετή για να τους κάνει οπαδούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο τελικός του Euro 2020 ήταν το γεγονός του μεσημεριού και στο Μιλγουόκι. Τα μαγαζιά που βρίσκονται περιμετρικά του Fiserv Forum γέμισαν με κόσμο που ήθελε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ιταλία, ωστόσο αρκετοί προτίμησαν να μπουν από νωρίς στην Deer District, τον χώρο στον οποίο μαζεύονται δεκάδες χιλιάδες οπαδοί στη διάρκεια των αγώνων των Μπακς.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ανάμεσά τους ήταν και μια οικογένεια Αμερικανών, με τον μπαμπά να υποστηρίζει τους Φοίνιξ Σανς και τους γιους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μια εβδομάδα διακοπών στην Αθήνα, πέρυσι το καλοκαίρι, τους "έδεσε" με την χώρα, με αποτέλεσμα να φορούν φανέλες της Εθνικής Ελλάδας για χάρη του Greek Freak που είναι το ινδαλμά τους. Για την ιστορία, ταξίδεψαν από γειτονική πολιτεία, αυτή του Ιλινόι, για να παρακολουθήσουν το Game 3 των NBA Finals.

Στον δρόμο για το Fiserv Forum, συναντάς αμέτρητες φανέλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Στον δρόμο για το Fiserv Forum, συναντάς αμέτρητες φανέλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο 24MEDIA
Κάποιοι πιο... παραδοσιακοί οπαδοί, έξω από το FIserv Forum
Κάποιοι πιο... παραδοσιακοί οπαδοί, έξω από το FIserv Forum 24MEDIA

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ