NBA

NBA: Φίλος του Τζα Μοράντ δεν θα μπορεί να μπει στο FedExForum για έναν χρόνο

NBA: Φίλος του Τζα Μοράντ δεν θα μπορεί να μπει στο FedExForum για έναν χρόνο
AP PHOTO/BRANDON DILL

Φίλος του Τζα Μοράντ τιμωρήθηκε από το NBA με απαγόρευση εισόδου στο FedExForum για έναν χρόνο, έπειτα από καταγγελία των Πέισερς και έρευνα της Λίγκας.

Απαγόρευση εισόδου στο FedExForum, το γήπεδο των Γκρίζλις, επέβαλε το NBA σε ένα φίλο του Τζα Μοράντ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης με ανάρτησή του στο Twitter. Ο λόγος; Μια διαμάχη που υπήρξε με μέλη των Ιντιάνα Πέισερς, στο πρόσφατο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο Μέμφις.

Επικαλούμενοι ανώνυμες πηγές, η Indianapolis Star και η USA Today ανέφεραν ότι πολλά μέλη των Πέισερς είδαν μια κόκκινη κουκκίδα στραμμένη προς το μέρος τους, ενώ το Athletic ανέφερε ότι ένας από τους ανθρώπους ασφαλείας της Ιντιάνα πίστευε ότι το λέιζερ ήταν συνδεδεμένο με ένα όπλο.

"Το NBA διεξήγαγε έρευνα, παίρνοντας καταθέσεις από διάφορους αυτόπτες μάρτυρες και ανατρέχοντας στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, μετά τους ισχυρούς των ανθρώπων των Ιντιάνα Πέισερς, σχετικά με ένα περιστατικό στον αγώνα της 29ης Ιανουαρίου. Παρόλο που τεκμηριώσαμε ότι προέκυψε μια συγκρουσιακή κατάσταση μετά τον αγώνα, με βάση τις συνεντεύξεις και τα άλλα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, δεν μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε ότι κάποιο άτομο απείλησε άλλους με όπλο", ανέφερε επί του θέματος, ο εκπρόσωπος του NBA, Μάικ Μπας.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ