ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

NBA: Έξαλλος ο Στίβεν Έι Σμιθ με Έλληνα που θεωρεί πως ο Γιάννης θα καταστρέψει τη λίγκα

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς © 2022 JEFF CHIU/ASSOCIATED PRESS

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο αναλυτής του ESPN Στίβεν Έι Σμιθ ακούγοντας Έλληνα φίλαθλο να χαρακτηρίζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο βαρετό και να ζητά την απομάκρυνσή του από το ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους καλύτερους και πιο θεαματικούς παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ. Αυτό βρέθηκε να αμφισβητήσει ένας Έλληνας που εμφανίστηκε στην εκπομπή του αναλυτή του ESPN Στίβεν Έι Σμιθ, εξηγώντας γιατί ο "Greek Freak" θα πρέπει να απομακρυνθεί από την λίγκα.

"Είναι βαρετός παίκτης και μονότονος. Καρφώνει συνεχώς με τον ίδιο και τον ίδιο τρόπο. Έστειλα γράμμα στον Άνταμ Σίλβερ ζητώντας του να τον απομακρύνει από τη λίγκα γιατί θα την καταστρέψει. Ο Γιάννης αντιπροσωπεύει όσα μισώ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γιάννη σ' αγαπάμε, έλα στην Ευρώπη αλλά δεν είσαι για το ΝΒΑ", έλεγε ο Έλληνας φίλαθλος.

Ακούγοντάς τα όλα αυτά, ο Στίβεν Έι Σμιθ δεν μπορούσε να πιστέψει στ' αυτιά του και έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. Το ξέσπασμά του λίγο αργότερα δεν άργησε να έρθει.

"Ποιος θέλει μία τέτοια αγάπη; Λες 'Γιάννη σ' αγαπάμε αλλά φύγε από το ΝΒΑ; Χριστέ μου! Ο Γιάννης είναι από τους πιο θεαματικούς παίκτες στο ΝΒΑ. Αν δεν σ αρέσει ο Γιάννης δεν σ αρέσει το μπάσκετ. Είσαι Έλληνας, από την Ελλάδα και λες ότι δεν σ αρέσει ο Γιάννης; Προδίδεις την χώρα σου. Αυτό θα μπορούσε να το πει κάποιος από την Αμερική ή άλλη χώρα. Το λες αυτό για το καλύτερο προϊόν στο μπάσκετ που έβγαλε η χώρα σου; Δεν θα έρθω καν για διακοπές στην Ελλάδα".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ