ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ

NBA, έξαλλος ο προπονητής των Γκρίζλις με τους διαιτητές: "Είναι ντροπιαστικό"

Memphis Grizzlies head coach Taylor Jenkins shouts from the sidelines during their game against the Minnesota Timberwolves in second half in Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series Saturday, April 23, 2022, in Minneapolis. The Timberwolves won 119-118. (AP Photo/Craig Lassig)
Memphis Grizzlies head coach Taylor Jenkins shouts from the sidelines during their game against the Minnesota Timberwolves in second half in Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series Saturday, April 23, 2022, in Minneapolis. The Timberwolves won 119-118. (AP Photo/Craig Lassig) 2022 AP PHOTO/CRAIG LASSIG

Δυσαρεστημένος με την διαιτησία και με τα φάουλ που χρεώθηκαν από νωρίς οι βασικοί του παίκτες, ήταν ο προπονητής των Γκρίζλις Τέιλορ Τζένκινς μετά από την ήττα της ομάδας του από τους Γουλβς στο Game 4.

Οι Γκρίζλις ηττήθηκαν στο Game 4 κόντρα στους Γουλβς και η μεταξύ τους σειρά ήρθε πλέον στα ίσα και το 2-2. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής των Γκρίζλις Τέιλορ Τζένκινς ήταν απογοητευμένος με τη διαιτησία και τα φάουλ με τα οποία χρεώθηκαν από νωρίς οι βασικοί του παίκτες, τονίζοντας πως αυτό ήταν "ντροπιαστικό".

Επιπλέον ο τεχνικός του Μέμφις χαρακτήρισε τη διαιτησία του αγώνα "από τις χειρότερες διαιτησίες" στην καριέρα του, δείχνοντας ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του

"Ήταν από τις χειρότερες διαιτησίες που έχω δει στην καριέρα μου στο ΝΒΑ. Όλοι οι βασικοί μας παίκτες ήταν στο όριο των φάουλ από την πρώτη περίοδο.

Δεν έχω ξαναδεί ένα πιο ασταθές παιχνίδι από πλευράς διαιτησίας. Ήταν ντροπιαστικό, δεν έχω λόγια. Δεν θα το πάω μακριά να εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους χάσαμε αλλά θα πω πως ήταν χάος".

TAGS ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ