NBA

NBA: Ελεύθερος ο Πάνγκος από τους Καβαλίερς, κοιτάζει προς Ευρώπη

Ο Κέβιν Πάνγκος με την φανέλα των Καβαλίερς
Ο Κέβιν Πάνγκος με την φανέλα των Καβαλίερς Ⓒ 2021 NICK WASS/ASSOCIATED PRESS

Οι Καβαλίερς αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος πλέον εξετάζει τις επιλογές του, με την Ευρώπη να μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός του και την ΤΣΣΚΑ να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Καναδό.

Το όνειρο του NBA φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε για τον Κέβιν Πάνγκος. Οι Καβαλίερς αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Καναδό, ο οποίος αναμένεται σε δύο ημέρες να είναι free agent (όταν βγει από την waivers list του NBA) και έτοιμος για την νέα πρόκληση της καριέρας του.

Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ πιστεύεται ότι ενδιαφέρει ακόμα την ΤΣΣΚΑ, που εξακολουθεί να ψάχνει για πόιντ γκαρντ και τον είχε προσεγγίσει το καλοκαίρι, με την επιστροφή στην Ευρώπη να μοιάζει πλέον μονόδρομος για αυτόν, αφού δύσκολα θα δεχθεί κάποια πρόταση από ομάδα του NBA.

Την φετινή σεζόν ο Πάνγκος είχε μόλις 1.6 πόντους και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 7 λεπτά συμμετοχής (24 αγώνες) με την φανέλα των Καβαλίερς στο NBA και 11.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ μέσο όρο με την φανέλα των Κλίβελαντ Τσαρτζ (θυγατρική των Καβαλίερς) σε 33 λεπτά συμμετοχής στην G-League (3 αγώνες).

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ