NBA

NBA: Εκτός ομάδας ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, με 8+2 παίκτες οι Μπακς απέναντι στους Πέισερς

NBA: Εκτός ομάδας ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, με 8+2 παίκτες οι Μπακς απέναντι στους Πέισερς
2021 AP PHOTO/MORRY GASH

Με οκτώ κανονικά συμβόλαια και με δύο Two-Way πηγαίνουν στο αποψινό εντός έδρας παιχνίδι με τους Πέισερς οι Μπακς, καθώς ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα στερηθεί σίγουρα έξι παίκτες και πιθανότατα και τον τραυματία στο γόνατο Κρις Μίντλετον.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Γουέσλι Μάθιους και ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο (θα έκανε απόψε το ντεμπούτο του στη σεζόν) έχουν μπει στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του NBA, ο Σέμι Οτζελέγε κι ο Μπρουκ Λόπεζ είναι τραυματίες και δεδομένα εκτός, ο Κρις Μίντλετον αμφίβολος μετά από την υπερέκταση στο αριστερό γόνατο που υπέστη πριν από δύο βράδια στη Βοστώνη και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι Μπακς θα στερηθούν -άγνωστο για πόσο- και τον ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Ο 31χρονος σέντερ που αποκτήθηκε για να δώσει βάθος στη φροντ λάιν μέχρι να γυρίσει ο Λόπεζ, ζήτησε και πήρε άδεια για να απέχει για προσωπικούς λόγους, με αποτέλεσμα ο Μάικ Μπουντενχόλζερ να έχει για τον αποψινό αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς (03:00, LIVE από το SPORT24) μόλις δέκα παίκτες. Οκτώ κανονικά συμβόλαια και δύο Two-Way.

Οι Μπακς θα μπουν στο Fiserv Forum με τους Τζρου Χόλιντεϊ, Τζορτζ Χιλ, Γκρέισον Άλεν, Πατ Κόνατον, Ρόντνι Χουντ, Τζόρνταν Νουόρα, Τζαβόντε Σμαρτ, Σάντρο Μαμουκελασβίλι, Θανάση Αντετοκούνμπο, Μπόμπι Πόρτις. Ο Μίντλετον πιθανότατα θα προφυλαχθεί, άλλωστε στο Μιλγουόκι αντιμετωπίζουν πάντα με επιφυλακτικότητα τραυματισμούς σαν τον δικό του, με αποτέλεσμα το έργο του Μπουντενχόλζερ να είναι και απόψε δύσκολο. Ακόμη και οι 4.4 πόντου και τα 4 ριμπάουντ του Κάζινς, θα λείψουν από τους πρωταθλητές που ελπίζουν ότι δεν θα έχουν άλλες απώλειες εξαιτίας της διασποράς του κορονοϊού στο ΝΒΑ.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ