NBA

NBA: Δεν άντεξε ο Εμπίντ, νέο πλήγμα στους Σίξερς

Ο Τζοέλ Εμπίντ
Ο Τζοέλ Εμπίντ AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν θα παίξει απέναντι σε Νετς και Χόρνετς, κουβαλώντας -εκτός της σταθερής καταπόνησης- κι έναν τραυματισμό στο πόδι.

Τουλάχιστον δύο αγώνες, τον εντός έδρας με τους Νετς και τον εκτός με τους Χόρνετς, θα χάσει ο Τζοέλ Εμπίντ, όπως έγινε γνωστό από τους Σίξερς. Ο σταρ της ομάδας αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό χαμηλά στο πόδι και αναγκαστικά θα συμπληρώσει ένα πολύ δυνατό καρέ απουσιών. Ήδη ο Ντοκ Ρίβερς δεν είχε στη διάθεσή του τους Τζέιμς Χάρντεν, Ταϊρίς Μάξι και Τομπάιας Χάρις.

Οι Σίξερς θα στερηθούν τους 32.2 πόντους, τα 10.1 ριμπάουντ και τις 4.6 ασίστ του Εμπίντ, ο οποίος χρειαζόταν ούτως ή άλλως ειδική διαχείριση για ν' αντέξει την καταπόνηση. Κόντρα στους Τίμπεργουλβς αγωνίστηκε 36 λεπτά χωρίς να αποφύγει τις αμέτρητες επαφές που τον έφεραν να εκτελέσει 20 βολές! Είχε μάλιστα και μια σφοδρή σύγκρουση με συμπαίκτη του που τον σώριασε στο παρκέ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του οργανισμού, η κατάσταση του All Star ψηλού θα επανεκτιμηθεί πριν από τα κολλητά ματς στο Ορλάντο.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ