NBA

NBA: Σοκ στους Σίξερς, 3-4 εβδομάδες έξω ο Ταϊρίς Μάξι

Ο Ταϊρίς Μάξι με την φανέλα των Σίξερς
Ο Ταϊρίς Μάξι με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2022 LAURENCE KESTERSON/ ASSOCIATED PRESS

Τους 23 πόντους του Ταϊρίς Μάξι θα στερηθούν οι Σίξερς για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ο τραυματισμός του στον αγώνα με τους Μπακς αποδείχθηκε σοβαρός.

Από τη στιγμή που τραυματίστηκε, λίγο πριν από το φινάλε του α' μέρους του αγώνα Σίξερς - Μπακς, ήταν φανερό ότι είχε πάθει μεγάλη ζημιά. Ο Ταϊρίς Μάξι δεν είναι παιδί που υποκρίνεται, οι αντιδράσεις του ήταν χαρακτηριστικές και όπως αποδείχθηκε μία ημέρα μετά, το πρόβλημά του είναι πολύ σοβαρό. Ο νεαρός γκαρντ της ομάδας της Φιλαντέλφια γύρισε πολύ άσχημα τον αστράγαλό του, με αποτέλεσμα το διάστρεμμα να είναι βαρύ για να τον κρατήσει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Στην τρίτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας ο Μάξι μετράει 22.9 πόντους (49% στο δίποντο, 42% στο τρίποντο, 74% στις βολές), 3.5 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά αγώνα, ενώ εκτός δράσης παραμένει ο Τζέιμς Χάρντεν και τραυματίας είναι και ο Τομπάιας Χάρις με αποτέλεσμα ο Τζοέλ Εμπίντ να χρειάζεται πλέον διαχείριση ώστε να αντέξει στο διάστημα που ακολουθεί. Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι αν ο Μάξι έχει υποστεί κάποιο κάταγμα, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε πάντως ότι δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ