NBA

NBA: Χωρίς Κόλινς οι Χοκς κόντρα στους Καβαλίερς στο play-in τουρνουά, αμφίβολος ο Άλεν για το Κλίβελαντ

Ο Τζον Κόλινς των Χοκς
Ο Τζον Κόλινς των Χοκς Ⓒ 2022 CARLOS OSORIO/ ASSOCIATED PRESS

Οι Χοκς γνωστοποίησαν ότι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Τζον Κόλινς στον αγώνα με τους Καβαλίερς για το play-in τουρνουά, από όπου θα προκύψει η 8η ομάδα των playoffs της Ανατολής. Αμφίβολος ο Τζάρετ Άλεν για τους Καβς.

Ο Τζον Κόλινς τέθηκε εκτός (και) για τον αγώνα των Χοκς με τους Καβαλίερς για την 8η θέση στο πλαίσιο του play-in τουρνουά της Ανατολής, αφού εξακολουθεί να είναι ανέτοιμος λόγω των δύο τραυματισμών που κουβαλάει σε δάκτυλο του χεριού και δεξί αστράγαλο.

Ο δυναμικός φόργουορντ παραμένει εκτός από τις 11 Μαρτίου και υπήρχαν ελπίδες ότι - και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα - θα ήταν διαθέσιμος, ωστόσο η Ατλάντα έσπευσε να τον θέσει εκτός αρκετά νωρίς, όπως και τον Λου Γουίλιαμς. Αμφίβολος είναι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Από την πλευρά των Καβαλίερς, ο Τζάρετ Άλεν (κάταγμα σε δάκτυλο του αριστερού χεριού) θεωρείται αμφίβολος, δηλαδή η συμμετοχή του είναι πιο κοντά στο 50-50. Στην δική του περίπτωση ωστόσο αυτό είναι πρόοδος, αφού ο All Star σέντερ είναι εκτός από τις 6 Μαρτίου και αρχικά θεωρείτο δύσκολο να προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ