NBA

NBA, Χιτ: Ο Τάιλερ Χίρο εξακολουθεί να πονάει και δεν θέλει να χαλάσει το ρυθμό του Μαϊάμι

Miami Heat's Tyler Herro warms up before Game 3 of the NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Boston Celtics, Saturday, May 21, 2022, in Boston. (AP Photo/Michael Dwyer)
Miami Heat's Tyler Herro warms up before Game 3 of the NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Boston Celtics, Saturday, May 21, 2022, in Boston. (AP Photo/Michael Dwyer) © 2022 MICHAEL DWYER / AP IMAGES

Αμφίβολη μοιάζει η συμμετοχή του Τάιλερ Χίρο στο Game 3 των NBA Finals ανάμεσα στους Χιτ και τους Νάγκετς, μιας και ο 23χρονος γκαρντ αφενός εξακολουθεί να αισθάνεται πόνο, αφετέρου δεν θέλει να χαλάσει το ρυθμό της ομάδας του.

Στον αέρα παραμένει η επιστροφή του Τάιλερ Χίρο στο ενεργό rotation των Μαϊάμι Χιτ. Ο 23χρονος γκαρντ έχει να αγωνιστεί από τις 16 Απριλίου, από την πρεμιέρα δηλαδή των playoffs του NBA κόντρα στους Μπακς, όπου και έσπασε το χέρι του. Οι προβλέψεις τον ήθελαν να μπορεί να γυρίσει στη δράση στο Game 3 των NBA Finals κόντρα στους Νάγκετς, ωστόσο, αυτό το σενάριο μοιάζει πλέον αρκετά αμφίβολο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από τις ΗΠΑ ο Χίρο εξακολουθεί να πονάει και να αισθάνεται πρήξιμο στο χέρι με το οποίο σουτάρει, ενώ την ίδια ώρα φαίνεται να έχει εκφράσει μία διστακτικότητα για την επάνοδό του στα παρκέ, αφού δεν θέλει να χαλάσει το ρυθμό και τις ισορροπίες που έχει χτίσει η ομάδα του Έρικ Σπόλστρα χωρίς εκείνον.

Θυμίζουμε πως οι Χιτ έκαναν το break μέσα στο Ντένβερ στο Game 2 των τελικών και "έκλεψαν" έτσι το πλεονέκτημα έδρας από τους Νάγκετς.

TAGS NBA NBA FINALS ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ