NBA

NBA, Χιτ: Ο Τάιλερ Χίρο έβγαλε τον νάρθηκα και δουλεύει για την επιστροφή στο παρκέ

NBA, Χιτ: Ο Τάιλερ Χίρο έβγαλε τον νάρθηκα και δουλεύει για την επιστροφή στο παρκέ
AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Βήματα προόδου για την επάνοδό του στο παρκέ κάνει ο Τάιλερ Χίρο, ο οποίος έσπασε το χέρι του στο ξεκίνημα των playoffs και πιο συγκεκριμένα στο Game 1 των Χιτ με τους Μπακς.

Οι Μαϊάμι Χιτ αποτελούν χωρίς αμφιβολία τη μεγάλη έκπληξη στη φετινή post-season του NBA, αφού από το Play-In Tournament έχουν βρεθεί μία ανάσα από τους NBA Finals.

Η ομάδα του Έρικ Σπόλστρα απέκλεισε τους Μπακς με 4-1 στον πρώτο γύρο των playoffs, απέκλεισε και τους Νικς με 4-2 στο δεύτερο γύρο, ενώ προηγείται με 3-1 των Σέλτικς στους τελικούς της Ανατολής. Στη διαδρομή αυτή και πιο συγκεκριμένα στη σειρά με το Μιλγουόκι, οι Χιτ είδαν τον Τάιλερ Χίρο να σπάει το χέρι του και να μπαίνει στα πιτς. Ωστόσο, πλέον, μπορούν να χαμογελάνε στο Μαϊάμι, καθώς ο 23χρονος γκαρντ έβγαλε τον νάρθηκα και ξεκίνησε να προπονείται-χωρίς επαφές- κάνοντας βήματα για την επάνοδο στο παρκέ.

"Έχει ξεκινήσει τη διαδικασία. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, αλλά έχει βγάλει τον νάρθηκα και είναι σε θέση να κάνει κάποια σουτ και κάποιες ντρίμπλες με την μπάλα", ανέφερε ενδεικτικά ο τεχνικός των Χιτ μετά την ήττα της ομάδας του από τους Σέλτικς στο Game 4.

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ