NBA

NBA, Χιτ: Ο Χίρο θα αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν μόνο αν το Μαϊάμι φτάσει στους τελικούς

Ο Τάιλερ Χίρο με την φανέλα των Χιτ
Ο Τάιλερ Χίρο με την φανέλα των Χιτ Ⓒ 2023 MARTA LAVANDIER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τάιλερ Χίρο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί χέρι - που υπέστη κάταγμα στο Game 1 με τους Μπακς - και θα μείνει εκτός δράσης 4-6 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι για να πατήσει ξανά παρκέ την φετινή σεζόν πρέπει οι Χιτ να φτάσουν μέχρι τους τελικούς του NBA.

Ο τραυματισμός του Τάιλερ Χίρο στο Game 1 με τους Μπακς (κάταγμα στο δεξί χέρι) σόκαρε τους Χιτ. Πλέον όμως το Μαϊάμι έχει κάτι να ελπίζει. Ή... περίπου.

Ο 23χρονος γκαρντ αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στο λαβωμένο του χέρι, με τον χρόνο απουσίας του να ορίζεται στις 4-6 εβδομάδες. Με το Game 1 των NBA Finals να είναι προγραμματισμένο για την 1η Ιουνίου, αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι για να αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν ο Χίρο θα πρέπει το Μαϊάμι να φτάσει μέχρι τους τελικούς του NBA.

Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί οι Χιτ να γίνουν η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του NBA - μετά τους Νικς το 1999 - που θα φτάσει στους τελικούς της κορυφαίας λίγκας του κόσμου ξεκινώντας από το Νο8 μίας εκ των δύο περιφερειών του NBA. Να περάσουν δηλαδή τρεις γύρους (ξεκινώντας κόντρα στους Μπακς) με μειονέκτημα έδρας.

Την φετινή σεζόν ο Χίρο είχε 20.1 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο.

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του γκαρντ των Χιτ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ