NBA

NBA, Χιτ: Ανησυχία για Μπάτλερ, φόβοι ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξιό γόνατο

Ο Τζίμι Μπάτλερ
Ο Τζίμι Μπάτλερ Ⓒ 2024 MARTA LAVANDIER/ ASSOCIATED PRESS

Η ήττα από τους Σίξερς στο ματς των θέσεων 7-8 του play-in ίσως δεν ήταν το χειρότερο κακό για τους Χιτ, αφού ο Τζίμι Μπάτλερ τραυματίστηκε στο δεξιό γόνατο κατά την διάρκεια του ματς και υπάρχει ο φόβος ότι έχει κάτι σοβαρό.

Οι Χιτ ηττήθηκαν από τους Σίξερς στην Φιλαντέλφεια (105-104) στο ματς των θέσεων 7-8 των play-in και θα πρέπει να παλέψουν με τους Μπουλς για την 8η θέση στην Ανατολή. Υπάρχει ο φόβος ωστόσο ότι θα πρέπει να δώσουν τον αγώνα της χρονιάς χωρίς τον Τζίμι Μπάτλερ.

Ο ηγέτης του Μαϊάμι τραυματίστηκε στο δεξιό γόνατο στο φινάλε της πρώτης περιόδου, όταν προσγειώθηκε πάνω στο πόδι του ο Κέλι Ούμπρε κάνοντάς του φάουλ, με αποτέλεσμα να σφαδάζει από τον πόνο. Ο All Star γκαρντ/φόργουορντ αγωνίστηκε κανονικά στο υπόλοιπο παιχνίδι - αν και ήταν σαφές ότι πονούσε - ωστόσο πλέον εκφράζονται φόβοι ότι έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, στο Μαϊάμι φοβούνται ότι ο Μπάτλερ τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο του. Αν αυτός ο φόβος επιβεβαιωθεί, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο σταρ της ομάδας θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τους Μπουλς, αλλά και ενδεχομένως για αρκετές εβδομάδες από την δράση, διαλύοντας τα όποια όνειρα της ομάδας για μία καλή πορεία στα playoffs - αν φυσικά το Μαϊάμι φτάσει εκεί.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ