NBA

NBA, Χάρντεν για Σίξερς: "Έκανα υπομονή όλο το καλοκαίρι, είναι αργά για να φτιάξει αυτή η σχέση"

NBA, Χάρντεν για Σίξερς: "Έκανα υπομονή όλο το καλοκαίρι, είναι αργά για να φτιάξει αυτή η σχέση"
PRINTSCREEN

Ο Τζέιμς Χάρντεν με νέες δηλώσεις του έδειξε για ακόμα μία φορά ότι δεν έχει καν στο μυαλό του την παραμονή του στους Σίξερς, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει ότι μπορεί να φτιάξει η σχέση των δύο πλευρών.

Ο Τζέιμς Χάρντεν έχει πρακτικά κηρύξει πόλεμο στους Σίξερς από την στιγμή που χαρακτήρισε ψεύτη στον Ντάριλ Μόρεϊ και τόνισε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει. Μερικές ημέρες αργότερα, σε νέες δηλώσεις του, φάνηκε ανένδοτος.

Ο "Μούσιας" έκανε δηλώσεις σε μία εκδήλωση που βρέθηκε και σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν μιλάει με τους Σίξερς και πόση υπομονή μπορεί να δείξει, απάντησε: "Έκανα υπομονή όλο το καλοκαίρι. Εγώ εστιάζω σε αυτά που μπορώ να ελέγξω και αυτό είναι να μείνω σε καλή κατάσταση ενόψει της έναρξης της σεζόν".

Σε νέα ερώτηση τότε για το αν πιστεύει ότι είναι αργά για να φτιάξει η σχέση του με τους Σίξερς απάντησε ξεκάθαρα: "Έτσι νομίζω".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

Υπενθυμίζεται ότι οι Σίξερς έχουν το δικαίωμα να κόψουν το μπάσκετ στον Χάρντεν σε περίπτωση που ο "Μούσιας" αποφασίσει να μην ενσωματωθεί στην ομάδα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ