NBA

NBA: Χάος και αναβολή σε πέντε αγώνες, ο κορονοϊός είναι πλέον παντού στη Λίγκα

Οι Τζέιμς Χάρντεν και Κέβιν Ντουράντ
Οι Τζέιμς Χάρντεν και Κέβιν Ντουράντ Ⓒ 2021 JEFFREY PHELPS/ ASSOCIATED PRESS

Αναβλήθηκαν οι αγώνες Χοκς - Καβαλίερς, Νετς - Νάγγετς, Μάτζικ - Ράπτορς, Γουίζαρντς - Νετς, Σίξερς - Πέλικανς, με το NBA να βρίσκεται μπροστά σε μια απίστευτα δύσκολη κατάσταση εξαιτίας της διασποράς του κορονοϊού.

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο NBA είναι πλέον αχαρακτήριστο. Μία ημέρα μετά από το ματς των 23 απουσιών, η Λίγκα προχώρησε στην αναβολή πέντε αγώνων. Του Χοκς - Καβαλίερς, του Νετς - Νάγγετς, του Μάτζικ - Ράπτορς, του Γουίζαρντς - Νετς της Τρίτης και του Σίξερς - Πέλικανς.

Με τον κορονοϊό να βρίσκεται πλέον παντού και με τα μέτρα, που είχαν χαλαρώσει υπερβολικά, να έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα, πολλές ομάδες αδυνατούν να κατεβάσουν έστω οκτάδα για να αντιμετωπίσουν ως αγγαρεία τους αγώνες τους. Αρκετές καλούν αθλητές με δεκαήμερα συμβόλαια, ακόμη κι αυτά όμως δεν αρκούν για να δημιουργηθούν συνθέσεις ανάγκης με minimum ρόστερ, με αποτέλεσμα να ξεκινούν πλέον οι αναβολές που ανακατεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Αυτή τη στιγμή, βράδυ Κυριακής (19/12), στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας βρίσκονται περίπου 65-70 παίκτες, προπονητές, παράγοντες, δημοσιογράφοι, η διασπορά είναι τεράστια και αυτό αποδείχθηκε και στην περίπτωση των Καβαλίερς που είχαν κρούσματα πριν φτάσουν στο Μιλγουόκι, νίκησαν τους χιλιοταλαιπωρημένους Μπακς και στη συνέχεια βρήκαν άλλους πέντε ασθενείς με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κατεβάσουν ομάδα στην Ατλάντα.

TAGS NBA ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ