NBA

NBA: Χαμός στα αποδυτήρια των Ρόκετς κόντρα στους Νάγκετς, έφυγε από το γήπεδο στο ημίχρονο ο Πόρτερ

Ο Κέβιν Πόρτερ των Ρόκετς
Ο Κέβιν Πόρτερ των Ρόκετς Ⓒ 2021 ERIC CHRISTIAN SMITH/ ASSOCIATED PRESS

Τρομερά πράγματα έγιναν στα αποδυτήρια των Ρόκετς στο ημίχρονο του αγώνα με τους Νάγκετς, με τον Κέβιν Πόρτερ να πετάει ένα αντικείμενο και να φεύγει από το γήπεδο, ενώ ο Κρίστιαν Γουντ αρνήθηκε να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Ρόκετς κατάφεραν να κάνουν το όνομά τους να ακουστεί. Το έκαναν όμως για τον χειρότερο δυνατό λόγο, αφού σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ επικράτησε χάος στα αποδυτήρια της ομάδας στο ημίχρονο του αγώνα με τους Νάγκετς (ήττα με 111-124).

Με το Χιούστον να έχει μόλις δεχθεί ένα επιμέρους σκορ 24-47 στην δεύτερη περίοδο και να είναι πίσω στο σκορ με 55-77, ένας εκ των ασίσταντ της ομάδας, ο γνωστός για το δυναμικό του στυλ Τζον Λούκας, φώναξε σε συγκεκριμένους παίκτες για την εικόνα τους, εστιάζοντας στους Κρίστιαν Γουντ και Κέβιν Πόρτερ. Και αυτό απλώς έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα, πάντα σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Έπειτα από μία συζήτηση που ανέβηκαν οι τόνοι, ο Πόρτερ φέρεται να πέταξε ένα αντικείμενο πριν αποχωρήσει από το γήπεδο (!) ενώ ο Γουντ (πρώτος σκόρερ των Ρόκετς φέτος) αρνήθηκε να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο. Ο δεύτερος είχε έρθει από τον πάγκο ως τιμωρία επειδή είχε χάσει τον καθιερωμένο - υποχρεωτικό - έλεγχο για κορονοϊό, ενώ στα 8 λεπτά που αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο έμεινε άποντος έχοντας -17 στον δείκτη +/-.

Το θέμα πλέον για το Χιούστον είναι τι θα κάνει με τους δύο παίκτες. Και αν για τον Γουντ ενδεχομένως η κατάσταση να μην είναι τόσο σοβαρή - ο Πολ Σάιλας δήλωσε μετά τον αγώνα ότι ήταν δική του απόφαση να μην τον χρησιμοποιήσει στο δεύτερο ημίχρονο - για τον Πόρτερ ίσως έρθουν κυρώσεις. Το ιστορικό του νεαρού γκαρντ εξάλλου - που περιλαμβάνει και το τρελό περσινό σκηνικό όπου πιάστηκε στα χέρια με τον GM των Καβαλίερς επειδή άλλαξε θέση το ντουλάπι του στα αποδυτήρια, κάτι που οδήγησε στην απομάκρυνσή του από την ομάδα - δεν τον βοηθάει ακριβώς, αν και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα επικοινώνησε με την ομάδα και απολογήθηκε.

Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Χιούστον τα πράγματα δεν δείχνουν καλά αυτή τη στιγμή.

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ