NBA

NBA: Απίστευτο τρολάρισμα Αντετοκούνμπο σε Κιντ και Ντόντσιτς για καθυστέρηση και πρόστιμο

NBA: Απίστευτο τρολάρισμα Αντετοκούνμπο σε Κιντ και Ντόντσιτς για καθυστέρηση και πρόστιμο

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε στο στόχαστρό του τον Τζέισον Κιντ στη διάρκεια του All-Star Weekend στο Κλίβελαντ. Δείτε τον απίθανο διάλογο μεταξύ Greek Freak, Ντόντσιτς και coach των Μάβερικς.

Η σχέση του με τον Τζέισον Κιντ πέρασε από διάφορα στάδια. Είχε καλές, είχε και άσχημες στιγμές. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε πράγματα από τη συνύπαρξή του με τον παλαίμαχο θρύλο του NBA, πλέον όμως τον θεωρεί soft. Και του το είπε και στα... μούτρα του, στη διάρκεια του All-Star Weekend 2022, όταν ο Λούκα Ντόντσιτς έφτασε με καθυστέρηση δύο ωρών στο γήπεδο!

"Άργησες δύο ώρες" είπε ο Greek Freak στον Σλοβένο, που εξήγησε ότι "δεν με άφηναν να μπω στο αμάξι και αναγκάστηκα να περπατήσω". Ο Αντετοκούνμπο δεν τον πίστεψε, του απάντησε "άργησες" και άρχισε το show προς τον Κιντ λέγοντάς του: "Μου είπε ότι είσαι soft. Γιατί όταν εγώ αργούσα, κόουτς... Όταν εγώ αργούσα, έτρεχα". Ο Κιντ του ζήτησε να σταματήσει να τα λέει αυτά μπροστά σε όσους βιντεοσκοπούσαν τις στιγμές και του είπε "έλα, φύγε, φύγε", με τον Γιάννη να απολαμβάνει τη συζήτηση, όπως απόλαυσε όλο το τριήμερο στο Κλίβελαντ.

TAGS NBA ALL STAR GAME 2022 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ