NBA

NBA: Απίστευτα άτυχος ο ΛαΜέλο Μπολ, γύρισε 3η φορά φέτος τον ίδιο αστράγαλο

Ο ΛαΜέλο Μπολ αποχωρεί υποβασταζόμενος από έναν αγώνα των Χόρνετς
Ο ΛαΜέλο Μπολ αποχωρεί υποβασταζόμενος από έναν αγώνα των Χόρνετς Ⓒ 2023 DAVID J. PHILLIP/ ASSOCIATED PRESS

Ο ΛαΜέλο Μπολ στάθηκε για ακόμα μία φορά άτυχος, αφού στον αγώνα με τους Ρόκετς τραυματίστηκε για τρίτη φορά την φετινή σεζόν στον αριστερό αστράγαλο όταν έπεσε πάνω στο πόδι του ο - συμπαίκτης του - Πι Τζέι Ουάσινγκτον και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο ΛαΜέλο Μπολ απλώς δεν μπορεί να μείνει υγιής φέτος. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι τραυματίζεται συνεχώς στο ίδιο μέρος του σώματός του, τον αριστερό αστράγαλο, σε έναν συνδυασμό απίστευτης ατυχίας και ευπάθειας.

Ο σταρ των Χόρνετς λοιπόν τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Ρόκετς για 3η φορά φέτος στον ίδιο αστράγαλο και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Αυτή τη φορά ο τραυματισμός του οφείλεται σε μία νέα ατυχία, αφού προσγειώθηκε πάνω στο πόδι του ο - συμπαίκτης του - Πι Τζέι Ουάσινγκτον, στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Τζαμπάρι Σμιθ σε μία φάση στην τρίτη περίοδο του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπολ απουσίασε αρχικά από τους πρώτους 13 αγώνες της σεζόν επειδή γύρισε τον αστράγαλό του σε φιλικό των Χόρνετς. Όταν επέστρεψε, τραυματίστηκε ξανά μόλις στον 3ο αγώνα του, όταν γύρισε τον αστράγαλό του πατώντας σε πόδι οπαδού που καθόταν στα court seats σε αγώνα με τους Πέισερς, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από ακόμα 11 παιχνίδια. Τώρα, τραυματίστηκε επειδή προσγειώθηκε στο πόδι του ένας συμπαίκτης του, σε ένα ρεσιτάλ ατυχίας. Ο ίδιος πάντως δήλωσε μετά τον αγώνα ότι δεν θα κάνει μαγνητική στο πόδι, πιστεύοντας ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Μπολ. ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρή εικόνα:

Την φετινή σεζόν ο Μπολ έχει 23.5 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 8.2 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 37% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ