NBA

NBA: Ο ΛαΜέλο Μπολ γύρισε τον αστράγαλό του πατώντας σε πόδι φιλάθλου που καθόταν στα court seats

Ο ΛαΜέλο Μπολ αποχωρεί τραυματίας από αγώνα των Χόρνετς με τους Πέισερς
Ο ΛαΜέλο Μπολ αποχωρεί τραυματίας από αγώνα των Χόρνετς με τους Πέισερς Ⓒ 2022 JACOB KUPFERMAN/ ASSOCIATED PRESS

Τρομερή ατυχία για τον ΛαΜέλο Μπολ, ο οποίος μόλις στο τρίτο φετινό του παιχνίδι μετά την επιστροφή του από το διάστρεμμα που υπέστη στον αριστερό αστράγαλο τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο, αυτή τη φορά πατώντας σε πόδι φιλάθλου που καθόταν στα court seats.

Ο ΛαΜέλο Μπολ στάθηκε - ξανά - άτυχος. Και με τον πλέον περίεργο τρόπο για την ακρίβεια, σε ένα περίεργο περιστατικό που ίσως πρέπει να βάλει σε σκέψεις το NBA σχετικά με το πού κάθονται οι φίλαθλοι.

Στον αγώνα των Χόρνετς με τους Πέισερς (νίκη των δεύτερων με 125-113) ο Μπολ γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο και αποχώρησε, αφού στην προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα πάτησε στο πόδι ενός φιλάθλου που καθόταν στα court seats!

Όπως είναι λογικό, ο κόσμος "πάγωσε" - αν και ο φίλαθλος πάνω στον οποίο έπεσε πάνω ο Μπολ δεν φάνηκε να... αγχώνεται ιδιαίτερα - αφού αυτό ήταν μόλις το τρίτο φετινό παιχνίδι του σταρ της ομάδας. Η ειρωνεία της υπόθεσης; Ο Μπολ απουσίασε από τα πρώτα 13 παιχνίδια των Χόρνετς λόγω διαστρέμματος στον αριστερό αστράγαλο. Κοινώς, τραυματίστηκε ξανά στο ίδιο σημείο.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Μπολ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ