ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

NBA All Star Weekend, Σκουντής και Σταύρου από τη Γιούτα: Τα μπασκετικά vibes, το NBA που ψάχνεται και ο "καπετάνιος" Βαρδινογιάννης

NBA All Star Weekend, Σκουντής και Σταύρου από τη Γιούτα: Τα μπασκετικά vibes, το NBA που ψάχνεται και ο "καπετάνιος" Βαρδινογιάννης
PRINTSCREEN

Ο Χάρης Σταύρου και ο Βασίλης Σκουντής βρίσκονται στην Γιούτα για το All Star Weekend και μίλησαν για τα μπασκετικά vibes που εκπέμπει η πόλη, το NBA που ψάχνεται συνεχώς για να βελτιωθεί, αλλά και τον "καπετάνιο" Γιώργο Βαρδινογιάννη και την... μεταγραφή του προέδρου.

Η δράση ξεκίνησε στο All Star Weekend 2023 στην Γιούτα, με το SPORT24 να είναι (και) εκεί. Είδε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνεται προπονητής στο Celebrity Game, μίλησε με τον "Greek Freak" μετά το παιχνίδι και στην συνέχεια έκανε τον απολογισμό της πρώτης ημέρας.

Αποστολή στο Σολτ Λέικ Σίτι: Χάρης Σταύρου

Ο Βασίλης Σκουντής και ο Χάρης Σταύρου μίλησαν για τα μπασκετικά vibes της Γιούτα, τα ιστορικά παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στην πόλη, τους Τζαζ που μοιάζουν με την... Μπασκόνια του NBA, την κορυφαία λίγκα του κόσμου που συνεχίζει να ψάχνεται για να βελτιωθεί, αλλά και τον "καπετάνιο" Γιώργο Βαρδινογιάννη και την μεταγραφή του προέδρου.

Δείτε την συζήτηση:

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ALL STAR WEEKEND 2023 NBA ALL STAR ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME NBA ΗΠΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ