ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

NBA All Star Weekend 2023: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός Skills Challenge και οι Jazz το πήραν στην έδρα τους

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2023 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Η ομάδα των Jazz με τους Σέξτον, Κλάρκσον, Κέσλερ πήρε το Sklls Challenge, με τους Antetokounbros να μην έχουν τον τραυματία Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά τον Τζρου Χόλιντεϊ στη σύνθεσή τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός, εξαιτίας του τραυματισμού του στον καρπό στον αγώνα με τους Σικάγο Μπουλς, ήταν όμως στη Vivint Arena για να υποστηρίξει την ομάδα του στο Skills Challenge. Ο Τζρου Χόλιντεϊ τον αντικατέστησε, ο Θανάσης κι ο Άλεξ έκαναν την προσπάθειά τους, όμως η ομάδα των Jazz με τους Κόλιν Σέξτον, Τζόρνταν Κλάρκσον, Γουόκερ Κέσλερ πήρε την νίκη στην έδρα της, σε ένα contest που δεν είχε τελικό, αλλά τρεις γύρους με σουτ+πάσα, πάσα, σουτ.

Αποστολή στο Σολτ Λέικ Σίτι: Χάρης Σταύρου

Πρώτος γύρος - Team Relay (σουτ και πάσα)

Οι Antetokounbros έκαναν 1:23.7, οι Rooks έκαναν 1:14.8, ενώ οι Jazz δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη δική τους προσπάθεια.

Δεύτερος γύρος - Πάσα

Οι Antetokounbros συγκέντρωσαν 84 πόντους, οι Rooks έμειναν στους 78, ενώ οι Jazz έγραψαν 88 για να κλέψουν το κατοστάρι.

Τρίτος γύρος - Σουτ

Με ισοπαλία στους 100 βαθμούς για Rooks και Jazz, οι Antetokounbros έπρεπε να κάνουν καλή δουλειά για να μείνουν ζωντανοί. Ήταν όμως πολύ άστοχοι (8 πόντοι), πριν οι Rooks σκοράρουν 3 πόντους και οι Jazz 13 για να πάρουν τον διαγωνισμό με 300 βαθμούς, απέναντι στους 100 των πρωτοεμφανιζόμενων

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ALL STAR WEEKEND 2023 NBA ΗΠΑ NBA ALL STAR ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ