ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

NBA All Star Weekend 2023, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όμορφες οικογενειακές στιγμές στην εξέδρα με την Μαράια και τους γιους τους

NBA All Star Weekend 2023, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όμορφες οικογενειακές στιγμές στην εξέδρα με την Μαράια και τους γιους τους
PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε κατά μέρους για λίγο το All Star Weekend και βρέθηκε στην εξέδρα του γηπέδου, έχοντας όμορφες στιγμές με τους δύο γιους του και την σύντροφό του, Μαράια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πήρε μέρος - αλλά παρουσιάστηκε - στο Skills Challenge του All Star Weekend 2023. Λίγο πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός μάλιστα τα άφησε όλα στην... άκρη και πήγε στην εξέδρα.

Αποστολή στο Σολτ Λέικ Σίτι: Χάρης Σταύρου

Εκεί, τον περίμενε η σύντροφός του, Μαράια, με τους δύο γιους του και την μητέρα του, με τον "Greek Freak" να έχει όμορφες οικογενειακές στιγμές στο γήπεδο.

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ALL STAR WEEKEND 2023 NBA ALL STAR ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ