NBA

NBA All-Star Weekend 2024: Η Team Pacers πανηγύρισε την νίκη στο Skills Challenge με ηγέτη τον Χαλιμπάρτον

NBA All-Star Weekend 2024: Η Team Pacers πανηγύρισε την νίκη στο Skills Challenge με ηγέτη τον Χαλιμπάρτον
AP PHOTO/MICHAEL WYKE

Η Team Pacers κυριάρχησε στο Skills Challenge κερδίζοντας τις 3 από τις 4 δοκιμασίες και κατέκτησε τον τίτλο στην έδρα της.

Η Team Pacers (Ταϊρις Χαλιμπάρτον, Μπένεντικτ Μάθουριν, Μάιλς Τέρνερ) έδωσε συνέχεια στην παράδοση που θέλει τους γηπεδούχους να κατακτούν το Skills Challenge του NBA All Star Weekend, επικρατώντας των Team Top Picks (Πάολο Μπανκέρο - Ορλάντο Μάτζικ, Άντονι Έντουαρντς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Βικτόρ Γουεμπανιαμά - Σαν Αντόνιο Σπερς) και Team All-Stars (Σκότι Μπαρνς - Τορόντο Ράπτορς, Ταϊρίς Μάξι -Φιλαντέλφεια 76ερς, Τρέι Γιανγκ - Ατλάντα Χοκς).

Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν την πρώτη δοκιμασία με άνεση, χρειάστηκαν... παράταση για να πάρουν την 2η δοκιμασία, είδαν την Team All-Stars να κερδίζει την τρίτη δοκιμασία στέλνοντας τον αγώνα σε... tie-break και στο σουτ από το κέντρο, αλλά εκεί καθάρισε ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Απογοητευτική η Team Top Picks, τα έκανε... μαντάρα από το ξεκίνημα και έμεινε πολύ πίσω.

Πρώτος γύρος - Team Relay (σουτ και πάσα)

Η Team All-Stars ξεκίνησε την δοκιμασία σε χρόνο 1:18:00. Ακολούθως σειρά πήρε η Team Top Picks και δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της (με τον Άντονι Έντουαρντς να σουτάρει με το αριστερό χέρι για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβε κανείς), ενώ η Team Pacers πήρε σειρά και τελείωσε την δοκιμασία σε χρόνο 1:06:00, παίρνοντας τους 100 πόντους μέσα σε αποθέωση, με τον Χαλιμπάρτον να καρφώνει την μπάλα.

Δεύτερος γύρος - Πάσα

Η Team All-Stars συγκέντρωσε 74 πόντους, η Team Top Picks έμεινε στους 58 πόντους και η Team Pacers έκλεισε την δοκιμασία με 74 πόντους. Αποτέλεσμα; Η Team All-Stars και η Team Pacers διαγωνίστηκαν ξανά, με τους πρώτους να συγκεντρώνουν 90 πόντους και να δείχνουν έτοιμοι να νικήσουν, αλλά τους γηπεδούχους να απαντούν με 92 πόντους και να κλέβουν το κατοστάρι στην τελευταία πάσα!

Τρίτος γύρος - Σουτ

Η Team All-Stars συγκέντρωσε 33 πόντους, ξεκινώντας ιδανικά, δείχνοντας να έχουν τον έλεγχο. Η Team Top Picks πήρε την σκυτάλη και σημείωσε 19 πόντους, με την Team Pacers να συγκεντρώνει μόλις 16 πόντους. Αποτέλεσμα; Η Team All-Stars πήρε τους 200 πόντους και όλα κρίθηκαν στο σουτ από το κέντρο του γηπέδου

Tiebreaker - Σουτ από το κέντρο

Η Team All-Stars χρειάστηκε 58.8 δευτερόλεπτα μέχρι ο Μάξι να ευστοχήσει (επιτέλους) σε σουτ από το κέντρο. Το έργο της Team Pacers έμοιαζε εύκολο. Και αυτό αποδείχθηκε, με τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον να είναι αυτός που έδωσε την λύση και τους γηπεδούχους να χρειάζονται μόλις 38 δευτερόλεπτα για να ευστοχήσουν σε σουτ και να πάρουν την νίκη.

TAGS NBA ΗΠΑ NBA ALL STAR NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ