NBA

NBA All-Star Weekend 2024: Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου στην Ιντιανάπολις

Το Gainbridge Fieldhouse που θα φιλοξενήσει το All Star Game
Το Gainbridge Fieldhouse που θα φιλοξενήσει το All Star Game Ⓒ 2024 MICHAEL CONROY/ ASSOCIATED PRESS

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του NBA All-Star Weekend 2024 της Ιντιανάπολις, που ξεκινάει τα χαράματα του Σαββάτου (17/2) ώρα Ελλάδος. Οι διαγωνισμοί, η μάχη του Στεφ Κάρι με την Σαμπρίνα Ιονέσκου και το ματς της Ανατολής με την Δύση που επέστρεψε στο All Star Game

Για τρεις ημέρες, η καρδιά του παγκόσμιου μπάσκετ θα χτυπάει στην Ιντιανάπολις. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ζήσει το δέκατο τριήμερο της καριέρας του στο NBA. Το 2024 NBA All-Star Weekend ξεκινάει και σε αυτό θα βρεθούν δεκάδες σταρ, σε έναν θεσμό που άλλαξε πάλι, αφού επέστρεψε στο All Star Game το ματς Ανατολή - Δύση που είχε καταργηθεί.

Το πρόγραμμα ξεκινάει την Παρασκευή (16/2) με τις media availabilities των 28 παικτών που θα συμμετάσχουν στο Jordan Rising Stars. Τέσσερις ομάδες, ένα μίνι τουρνουά, με τους νικητές των ημιτελικών να προκρίνονται στον τελικό και όχι ένας αγώνας όπως γινόταν μέχρι πρόπερσι, με πρωτοετείς, δευτεροετείς και παίκτες της G-League που αγωνίζονται σε ένα ματς κανονικών συνθηκών.

Η Team Pau (του Πάου Γκασόλ, η Team Tamika (της Ταμίκα Κάτσινγκς), η Team Jalen (του Τζέιλεν Ρόουζ) και η Team Jason Detlef (του Ντέτλεφ Σρεμπφ) έχουν δημιουργήσει τα ρόστερ τους έπειτα από το ντραφτ και την Παρασκευή 16/2 άπαντες θα μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Στις 00:30 θα ανακοινωθούν οι φιναλίστ για τη φουρνιά του 2024 στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

Στις 02:00 θα γίνει το Ruffles All-Star Celebrity Game με διάφορες διασημότητες.

Και στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου θα κλείσει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας με το Panini Rising Stars.

Το Σάββατο (17/2) η αυλαία θα σηκωθεί στις 20:00 Ελλάδας με την προπόνηση των All-Stars, την οποία θα ακολουθήσει η συνάντησή τους με τα media.

Στις 02:00 ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, θα συναντήσει τους δημοσιογράφους που θα βρίσκονται στην Ιντιανάπολις και μία ώρα μετά, στις 03:00, θα ξεκινήσει το All-Star Saturday Night. Πρώτος διαγωνισμός θα είναι το Skills Challenge, δεύτερος θα είναι τα τρίποντα, θα ακολουθεί στην συνέχεια ο διαγωνισμός τριπόντων του Στεφ Κάρι με την Σαμπρίνα Ιονέσκου και η βραδιά θα ολοκληρωθεί με το Dunk Contest.

Και την Κυριακή, το τριήμερο θα κλείσει με το 73ο All-Star Game που θα ξεκινήσει στις 03:00 Ελλάδας (ξημερώματα Δευτέρας δηλαδή, Cosmote Sport 4). Προηγουμένως θα γίνει, στις 20:30 το All-Star Game της G-League. Όλα τα βλέμματα βέβαια θα είναι στο ματς των "μεγάλων", όπου η Ανατολή του Γιάννη θα τα βάλει με την Δύση του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

TAGS NBA NBA ALL STAR GAME NBA ALL STAR ALL STAR GAME ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ