NBA

NBA All-Star Game 2024: Η τηλεθέαση ανέβηκε 20% σε σχέση με πέρυσι παρά την γκρίνια για το θέαμα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καρφώνει την μπάλα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καρφώνει την μπάλα Ⓒ 2024 DARRON CUMMINGS/ ASSOCIATED PRESS

Το NBA ανακοίνωσε ότι η τηλεθέαση του All Star Game 2024 ήταν αυξημένη κατά 20% σε σχέση με πέρυσι, παρά το γεγονός ότι υπήρξε γκρίνια για το επίπεδο του αγώνα.

Ο κόσμος θέλει, βασικά... απαιτεί, ένα πιο ανταγωνιστικό NBA All-Star Game. Υπήρξε γκρίνια από... όλους για το φετινό All-Star Game στην Ιντιανάπολις, που έληξε με νίκη της Ανατολής επί της Δύσης με 211-186. Οι αριθμοί πάντως λένε ότι τελικά ο κόσμος το παρακολούθησε.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του NBA, η τηλεθέαση ήταν αυξημένη κατά 20% σε σχέση με πέρυσι, αφού το παιχνίδι παρακολούθησαν 11.6 εκατομμύρια τηλεθεατές. Κατά μέσο όρο μάλιστα το παρακολούθησαν 5.5 εκατομμύρια τηλεθεατές, κάτι που σηματοδότησε αύξηση 14%.

Πριν πάντως ενθουσιαστεί ή... προβληματιστεί, κάποιος από αυτά τα νούμερα - ανάλογα την οπτική του καθενός - πρέπει να αναφερθεί ακόμα μία λεπτομέρεια: Το περσινό (2023) NBA All-Star Game ήταν αυτό με την χαμηλότερη τηλεθέαση όλων των εποχών και το φετινό ήταν αυτό με την... δεύτερη χειρότερη τηλεθέαση όλων των εποχών. Κοινώς, ο πήχης δεν ήταν ακριβώς πολύ ψηλά σε σχέση με πέρυσι. Ακόμα κι έτσι πάντως, αυτό το +20% στην τηλεθέαση είναι η η δεύτερη υψηλότερη άνοδος μέσα σε μία χρονιά μετά το μακρινό 2011.

TAGS NBA ΗΠΑ ALL STAR GAME NBA ALL STAR NBA ALL STAR GAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ