NBA

NBA All Star Game 2023: Ο Κέβιν Ντουράντ δεν θα αγωνιστεί, αναμονή για τον αντικαταστάτη του

NBA All Star Game 2023: Ο Κέβιν Ντουράντ δεν θα αγωνιστεί, αναμονή για τον αντικαταστάτη του
AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι δεν θα αγωνιστεί στο All Star Game, με τον Άνταμ Σίλβερ να καλείται τώρα να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του.

Ο Κέβιν Ντουράντ θα είναι μία από τις ηχηρές απουσίες του All Star Game της Γιούτα. Ο σταρ των Νετς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο και τέθηκε εκτός για την μεγάλη γιορτή του NBA.

Ο Ντουράντ είναι ο δεύτερος παίκτης που ψηφίστηκε σε μία εκ των δύο βασικών πεντάδων που δεν θα πάρει μέρος στο All Star Game λόγω τραυματισμού, με τον άλλο να είναι ο Στεφ Κάρι. Παράλληλα, υπάρχει ερωτηματικό και για την συμμετοχή του - επίσης τραυματία - Ζάιον Γουίλιαμσον.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει ψηφοφορίας, οι αρχηγοί των ομάδων θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο Άνταμ Σίλβερ είναι αυτός που θα κληθεί να αποφασίσει ποιοι θα αντικαταστήσουν τους τραυματίες παίκτες. Πιθανοί αντικαταστάτες των Ντουράντ, Κάρι (και ίσως Γουίλιαμσον) είναι οι Τζέιμς Χάρντεν (Σίξερς), Τρέι Γιανγκ (Χοκς), Άντονι Ντέιβις (Λέικερς), Τζίμι Μπάτλερ (Χιτ), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), ΝτιΆρον Φοξ (Κινγκς) και Άαρον Γκόρντον (Νάγκετς).

TAGS NBA ΗΠΑ NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR GAME NBA ALL STAR GAME 2023 ALL STAR GAME 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ