ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

NBA All Star Game 2023, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η απονομή του τροπαίου του νικητή στον αρχηγό "Greek Freak"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το τρόπαιο του νικητή του All Star Game 2023
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το τρόπαιο του νικητή του All Star Game 2023 Ⓒ 2023 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Δείτε το VIDEO με την στιγμή της απονομής του τροπαίου της νικήτριας ομάδας του All Star Game 2023 στον αρχηγό Γιάννη Αντετοκούνμπο και την προσπάθειά του να το σηκώσει με τον πληγωμένο του καρπό.

Ο... GM Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρηκε με την ψυχή του την νίκη της Team Giannis επί της Team LeBron και ας αγωνίστηκε μόνο μερικά δευτερόλεπτα λόγω του τραυματισμού του στο καρπό. Δεν παύει όμως να είναι ο αρχηγός της Team Giannis κι έτσι ήταν αυτός που σήκωσε πρώτος το τρόπαιο του νικητή!

Αποστολή Σολτ Λέικ Σίτι: Χάρης Σταύρου

Έστω και με δυσκολία στην αρχή λόγω του λαβωμένου του καρπού, ο Γιάννης σήκωσε το τρόπαιο και αρκέστηκε να δηλώσει "winner, winner, chicken dinner" στο πώς χαίρεται την νίκη του, σε μία χαρακτηριστική αμερικανική φράση, όπου ο νικητής έχει αρκετά λεφτά για να φάει κοτόπουλο στο δείπνο του.

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ALL STAR WEEKEND 2023 NBA ALL STAR ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ