VIRAL

NBA All Star Game 2022: Ο Άντριου Γουίγκινς χρωστάει την κλήση του (και) στον σταρ της κορεατικής ποπ μουσικής, Μπαμ-Μπαμ

Ο Μπαμ-Μπαμ
Ο Μπαμ-Μπαμ PRINTSCREEN

Μία τρομερή ιστορία έγινε γνωστή σχετικά με τις ψήφους που έστειλαν τον Άντριου Γουίγκινς στο All Star Game, αφού ο φόργουορντ των Γουόριορς πήρε αρκετές χιλιάδες ψήφους από την Κορέα και την Ταϊλάνδη χάρη σε ένα tweet του σταρ της κορεατικής ποπ σκηνής, Μπαμ-Μπαμ, ο οποίος έχει 9.6 εκατομμύρια followers στο twitter.

Ο Άντριου Γουίγκινς κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε All Star Game. Οι οπαδοί των Γουόριορς, αλλά και οι Καναδοί φίλοι του NBA, έκαναν το καθήκον τους. Όπως φάνηκε όμως, το... καθήκον τους έκαναν και άνθρωποι από την Κορέα και την Ταϊλάνδη!

Σε μία τρομερή ιστορία που έγινε γνωστή - και πέρασε κάπως στα... ψιλά - ο φόργουορντ των Γουόριορς είδε τον σταρ της K-Pop (συντομογραφία της Κορεάτικης ποπ μουσικής) Μπαμ-Μπαμ να ποστάρει στις 7 Ιανουαρίου ένα tweet για χάρη του, ζητώντας απο τους 9.6 εκατομμύρια followers του να στείλουν τον Γουίγκινς στο All Star Game! Η λεπτομέρεια; Στις 7 Ιανουαρίου οι ψήφοι θεωρούντο "διπλοί", με το συγκεκριμένο tweet να λαμβάνει 72.000 like και 37.700 retweet, ενώ έγινε και πρώτο τρεντ στο twitter στην Ταϊλάνδη!

Πάντως, για όποιον έχει την απορία, ο Μπαμ-Μπαμ δεν είναι ακριβώς φανατικός θαυμαστής του NBA. Το συγκεκριμένο tweet όμως ήταν μέρος μίας εμπορικής συμφωνίας που έκανε με τους Γουόριορς στο πλαίσιο της συναυλίας που θα δώσει στο Chase Center κάποια στιγμή στο μέλλον. Μάλιστα έκανε αντίστοιχα tweets τόσο για τον Στεφ Κάρι, όσο και για τον Κλέι Τόμπσον. Και, όπως φαίνεται, έκανε μία χαρά την δουλειά του.

"Δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά πλέον δεν θα τον ξεχασω ποτέ" δήλωσε ο Γουίγκινς όταν ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός, μην κρύβοντας την χαρά του.

TAGS VIRAL NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ